HCL.HR

Gasi se Final Fantasy Versus XIII?

Žarko Ćurić 22.07.2012.   •   1 komentara


Square Enix prestaje s radom na igri Final Fantasy Versus XIII, tvrdi više izvora koji su vijest otkrili Kotaku gaming stranici.

Mnogi čitatelji se vjerojatno i ne sjećaju E3 sajma održanog 2006. godine, no autoru teksta je ostao urezan u sjećanje samo zbog jedne igre – Final Fantasy Versus XIII. Ovaj akcijski RPG bio je najavljen vrhunskim CGI trailerom, onakvim kakvog samo Square Enix zna uraditi. Igra je najavljena kao dio Fabula Nova Crystallis serije, a trebala je biti izdana za PS3.

Sada, šest godina nakon prve objave, čini se dosta moguće da je nikada nećemo zaigrati. Više izvora prenijelo je Kotaku stranici da je Versus XIII definitivno otkazan. Prema prvom izvoru, projekt je otkazan prije par tjedana, a sam Square Enix se odlučio povući bez ikakve najave prekida rada na samom naslovu iz straha za pad vrijednosti vlastitih dionica.

Drugi izvor tvrdi da je ekipa zadužena za Versus XIII prebačena na drugi projekt, a nagađa se da bi da bi mogla biti riječ o 15. dijelu serijala ili trećem dijelu Finala Fantasy XIII serijala. Autor teksta je razočaran ovom vijesti, dijeli li tko njegovu bol?

Komentari (1)

  • nexus856

    22.07.2012 - 17:23

    o ovome sam cuo prije par dana ali nevjerujem u to. vjerujem da je to samo glasina i sigurno ce prikazat nesta na TGS-u kako su i obecali.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?