HCL.HR

Gazite zombije usred Zagreba u Full Metal Zombie DLC-u za Gas Guzzlerse

Igor Belan 19.02.2015.   •   4 komentara


Vani je novi DLC za naše gore list, Gas Guzzlers: Extreme, a ovaj donosi novu arenu, novi auto i krvoločne zombije s raketnim bacačima!

Full Metal Zombie DLC od sada je dostupan za Gas Guzzlers: Extreme, combat racing igru iz domaćeg razvojnog studija Gamepires.

Kao što i sam naziv sugerira, ovaj DLC postavlja igru u scenarij zombie apokalipse gdje s nabrijanim automobilima gazite zombije i stvarate krvavi nered na mapi. Bilo da igrate singleplayer ili multiplayer, napadat će vas ukupno 22 varijacije zombija – od običnih živih mrtvaca do manijaka sa sjekirom ili ogromnih neživih životinja.

“Full Metal Zombie DLC se igra kao potpuno nova igra. Donosi mnogo novih stvari poput ragdoll fizike, zombie AI-a, krvi i komada tijela što lete uokolo.”, hvali se službeni opis ovog DLC-a na Steamu.

Osim samih zobmija, od sadržaja dobivate jednu ogromnu novu gradsku mapu naziva Warburg, ikonični japanski auto Kaiju GTR te dva nova moda za singleplayer i multiplayer okršaje – Defend the Base i Survival. Pogledajte kako sve to izgleda u akciji kroz službeni trailer.

Osnovna igra Gas Guzzlers: Extreme je na sniženju od čak 75% pa ju možete ugrabiti za malo više od 5€ do 23. veljače. Prvi DLC Full Metal Frenzy također je na popustu pa do istog datuma košta svega 1,49 eura. Ako se osjećate sretnima, pratite ovih dana temu za raspravu o Gas Guzzlers: Extreme na HCL forumu – ‘ko će ga znat, možda vam podijelimo nekoliko Steam kodova za DLC sa zombijima.

Komentari (4)

  • niksa_91

    19.02.2015 - 22:02

    Raspašoj =D
    Btw, bug na 2:23 😉

  • Vailent

    20.02.2015 - 09:53

    kakav bug nema ga ja nisam ništa vidio

    • BlackD

      @Vailent, 20.02.2015 - 12:03

      auto prođe kroz kamen 😉

  • lordvader

    20.02.2015 - 10:50

    nema buga,meni je radio normalno,spoj serius sama i carmagedona;))))))))))))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?