HCL.HR

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac 20.02.2017.   •   60 komentara


Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

Embargo za objavu recenzija PS4 ekskluzive Horizon Zero Dawn podignut je jutros pa se dobrih tjedan dana prije izlaska može doznati vrijedi li nabaviti igru. Naša recenzija neće biti dostupna danas, ali stiže uskoro – čim završimo s ukroćivanjem opakih robotskih zvjeri. Prije toga ćemo ipak podijeliti nekoliko ranih misli o samoj igri, a ujedno i nekoliko sličica koje smo pohvatali u igrinom Photo modu.

Razlog zašto recenzija još nije spremna je taj što je Horizon Zero Dawn sadržajem vrlo bogata igra. Mapa je ogromna, a premda vas questovi ne čekaju na svakom koraku, napreduje se tako da ih je poželjno sve odraditi. Otključavanje vještina je značajno jer ih nekolicina mijenja način na koji možete igrati. Primjerice, korisna je vještina ciljanja dok balansirate na žici/užetu, jer otključava novi, mudriji pristup situacijama. Crafting je isto tako ključan, uz komplikaciju da su vam crafting komponente ovdje ujedno i valuta kojom kupujete stvari.

Horizon Zero Dawn je po stilu igranja nešto što ste vidjeli u svim drugim igrama otvorenog svijeta i mehanike mu nisu osobito originalne. Igra ponajviše podsjeća na novije Tomb Raidere i Far Cry Primal, ali unatoč sličnosti s njima ima i dovoljno svježine da čitava formula ne bude pretjerano poznata. Na primjer, tipično penjanje po tornjevima da s njih odmaglite dio mape ovdje je jednom riječju dinamičan.

Horizon Zero Dawn™_20170218211659

Tornjevi su pokretni dinosauri, a penjanje na njih obično ima neki zaplet. Prvo morate pronaći pravo mjesto s kojega možete skočiti na viši dio dinosaura, a onda u to uračunati i prijetnju samog okoliša. Recimo, dinosaur se kreće po rijeci na kojoj vrebaju krokodili, tako da prvo morate ostati neprimijećeni, a zatim pronaći pravi trenutak i odgovarajuće mjesto da se zatrčite, skočite i objesite na hodajuću grdosiju.

Sami neprijatelji su segment koji me najviše očarao u igri do sada. Nećete od njih doživjeti neko inteligentno ponašanje kakvo još niste vidjeli, pogotovo ne od ljudskih protivnika, ali ćete uvijek morati prilagoditi taktiku borbe prema njihovim sposobnostima čak i na normal težini. Grubom silom ovdje se ništa ne postiže nego morate koristiti čitav arsenal oružja i zamki, s tim da na kraju koristite više zamki nego direktnog oružja.

No, osim dobrog plana treba vam i malo sreće jer se zna dogoditi da vas neprijatelj nadmudri nekim svojim potezom. U jednoj situaciji tako sam postavio čitav niz zamki za jednu živinu i čekao u daljini da ih aktivira kad krene prema meni. Ali gle vraga, prokleti robot jednim je skokom preletio sve postavljene zamke i pomutio mi sve planove koje sam imao.

Horizon Zero Dawn™_20170219195040

Bez ulaženja u detalje i prosuđivanja koja ostavljam za recenziju, reći ću još samo kako se igra bez problema vrti na starijim modelima PS4 konzole. S obzirom da izgleda impresivno, to mi je bila glavna briga jer smo takav scenarij već vidjeli s nekolicinom igara, od kojih su neke bile i ekskluzive. Srećom, to u Horizonu nije slučaj. Nekih usporenih učitavanja tekstura ima, ali kad vidite veličanstveni draw distance lako je takvo što oprostiti.

Za sada vas ostavljamo uz nekoliko screenshota; recenziju možete očekivati kroz nekoliko dana, kao i video komentare u kojima će Igor demonstrirati svoju ekspertizu života s dinosaurima.


Komentari (60)

  • Dragon3

    20.02.2017 - 10:09

    Nice , nice , cant wait :)

  • ANGMAR

    20.02.2017 - 10:56

    Po svim dostupnim recenzijama – igra je remek-djelo.
    Vidjet ćemo što će reći HCL.
    Ova godina je počela odlično sa RESIDENTOM i SNIPER ELITE-om i bit će SPEKTAKULARNA!

  • Dilo_trasul

    20.02.2017 - 11:35

    Igra ce bit dobra i to je to.Nista spektakularno,daleko od toga da ce podbacit,al tesko da ce dostic status last of us il uncharteda.

    • MHLBLSC

      @Dilo_trasul, 20.02.2017 - 12:30

      Neće sigurno dostići status The Last of Us-a i Uncharted-a, ali opet, Horizon nije baš ni slična igra tim dvjema. Tlou i Uncharted su vrlo linearne story-based igre, a Horizon je open-world rpg.

    • Dilo_trasul

      @MHLBLSC, 20.02.2017 - 12:42

      Govorim o statusu igre medju ps zajednicom,nigdje nisam uporedio doticne u gameplay elementima jer je to besmisleno.

    • Tony Ghost 1811

      @Dilo_trasul, 20.02.2017 - 13:12

      Bitan je podatak da gameri vise vole linearne od open world. Barem one koje ja znam i sto uspijem procitat po raznim forumima. Jos kad uzmemo u obzir da su dinosauri roboti, ta ideja odbija mnoge. Nazalost. U svakom slucaju ne vjerujem ni ja da ce dostic TLUS i UNC. Ali vjerujem da ce dosta dobro proc.

    • borna8

      @Tony Ghost 1811, 20.02.2017 - 23:19

      ako gameri vise vole linearne,zasto svi onda prave open-world?nije do bez razloga

    • MHLBLSC

      @Dilo_trasul, 20.02.2017 - 14:06

      Da, da, znam. Shvatio sam što želiš reći i slažem se da neće dostići status Tlou i Uncharted-a. Samo kažem da dosta ljudi uopće neće htjeti ni usporediti Horizon s tim igrama baš zato jer se po gameplay elementima toliko razlikuju, a po priči i po likovima nitko nije ni očekivao da će biti na razini The Last of Us-a i Uncharted-a.

    • mr.labud

      @Dilo_trasul, 20.02.2017 - 19:21

      Decko, ova igra je bolja i od UNCHARTEDa kojeg sam ogromni fan. Ova igra radi sve na vrhunskom nivou, znaci realno cjelokupna igra. Od gameplaya, fantasticne price i naravno grafike.
      Mislim da je neozbiljno reci kako je ovo dobra igra i to je to. Znam da ovdje ima puno pc igraca ili kako ih nazivaju beggars. Ova igra je vec dozivjela ogoman uspijeh. Horizon i Last Of Us su najbolje igre u posljednih usudio bih se reci 10 mozda i vise godina. Guerrilla games je poznata po killzonu kojeg je napravila 4 dijela, a bit ce najpoznatija po Horizonu kada se budemo sjecali ovih dana.Oni bi trebali da zaborave na killzone i daju ga nekom drugom djelu guerrilla gamesa. I najveca stvar svega ovoga je OVO JE OPEN WORLD RPG EXCLUSIVE

    • mili1985

      @mr.labud, 20.02.2017 - 21:27

      “beggars”!?
      Aj ne seri i ne započinji svađu. Nitko nije ni spomenuo PC.

    • Dilo_trasul

      @mr.labud, 20.02.2017 - 21:58

      Decko :) kidam,igru nisi takeo al znas da je odlicna,fantasticna prica gameplay,niti znas pricu nit si igrao igru al seres kako je remek djelo.
      Decko jesi ti normalan ?

    • mr.labud

      @Dilo_trasul, 20.02.2017 - 23:14

      Ja sam svoje rekao, a na vama decki je ostalo. Stojim iza svake svoje rijeci. Sto se tice beggars to je opce poznati naziv pa ne znam cemu cudjenje. A budimo realni da je igra na pc vec bi 99% ljudi jel svr

    • Dilo_trasul

      @mr.labud, 20.02.2017 - 23:53

      Kljucna stvar u svemu ovome je da nisi igrao igru,kako znas da je prica dobra ? Gameplay nista posebno,manje vise sve vidjeno,jedino svijet sema robo dinosaurusa je malo zanimljiva al pored toga igra definitivno nista specijalno,resident evil 7 mi izgleda kao jaci naslov od ovoga al kako je ovo ekskluziva ljudi zele da igra bude bolje nego sto ustvari jeste…i ne gejmam na pc-u nego na ps4 pro

    • MHLBLSC

      @mr.labud, 21.02.2017 - 00:23

      Kako je to Horizon bolji od Uncharted-a? Uncharted je jedan od najboljih video-game serijala u povijesti gaminga i igre tog serijala su jedne od najznačajnijih za Playstation. Te igre su, uz naravno još neke naslove, praktički definirale Playstation platformu.
      Uzmi samo četvrti nastavak “A Thief’s End”, ta igra je skoro pa savršenstvo. To je jedna od najljepših igara na PS4, a da i ne govorimo o odličnim animacijama, odličnom voice-acting-u (Nolan North – Nathan Drake, Troy Baker – Samuel Drake…) i jako dobroj priči te nezaboravnim likovima…
      Nathan Drake – ikona Playstation-a, jedan od najboljih likova u svijetu gaminga ikad. Aloy u Horizon-u. Iskreno, ne znam ništa o njoj, ali barem po ovome što sam do sad vidio gotovo sam 100% siguran da će biti zaboravljena u vrlo brzom roku. To što Horizon grafički izgleda prekrasno nije ono najbitnije niti ga to čini boljom igrom od neke druge. Novije igre izgledaju bolje od starih i to će jednostavno uvijek biti tako. A gameplay, kako su već tu neki i rekli – nije ništa novo i revolucionarno.

    • MHLBLSC

      @mr.labud, 21.02.2017 - 00:46

      I još samo jedna stvar – ta priča koju nazivaš “fantastičnom” mi se čini kao potpuno sporedan element cijele igre. Mislim da je fokus na tom velikom otvorenom svijetu i rpg elementima, a priča se barem kako se meni čini može sažeti u jednoj rečenici: “A joj, robotski dinosauri su zauzeli Zemlju i ne ponašaju se lijepo i pristojno prema nama, što ćemo učiniti?” Ne znam, možda sam potpuno u krivu u vezi priče i možda tu ima neke dubine, ali kako sam rekao – ovo nije story-based igra i mislim da fokus nije na sad nekoj odličnoj i nezaboravnoj priči, a naročito mislim da je daleko od “fantastične”.

    • mr.labud

      @MHLBLSC, 21.02.2017 - 06:39

      Još ću reći ovo i završavam s ovime posto sam vidio već sve.
      Ova igra je bolja od Uncharteda kojeg sam OGROMAN fan, ali treba biti realan i reci kako je u njemu recimo napucavanje izvedeno onako, tek da je tu. Uncharted je fokusiran na vrhunsku priču glumu i akciju što čini perfetkno. Horizon je vrhunski u svemu što radi i to u open worldu. Pametnome dosta

    • MHLBLSC

      @mr.labud, 21.02.2017 - 09:53

      Ovaj zadnji komentar “pametnome dosta” je potpuno nepotreban, nema nikakvog smisla, a i pomalo vrijeda druge igrače. Koliko sam shvatio, želiš reći da je jedna open-world igra bolja od drugih čisto zato jer je, eto, open-world i ako se nekome ne svida Horizon, čisto zato jer to nije njegov tip igre, onda on ne zna ništa i glup je. Nek si ti samo spomenuo kako je napucavanje u Uncharted-u izvedeno “onako”, ali je zato akcija “vrhunska” – to ima smisla.
      Kako je točno Horizon “vrhunski u svemu što radi”. Reci mi jednu, samo jednu igru koja je vrhunska u svemu. Siguran sam da takva ne postoji. Stalno ponavljaš kako znaš sve i kako si sve vidio, daj nam onda više svima reci zašto je igra takvo savršenstvo. Osrednji AI kao i u većini drugih igara koji je često i glup, prosječna priča (bar koliko se meni čini) koju će svi brzo zaboraviti i koju dosta igrača uopće neće ni pratiti jer ih zanima samo gameplay i istraživanje tog velikog otvorenog svijeta, standardni rpg elementi koje smo vidjeli u svakoj drugoj open-world rpg igri ikad.
      Što kažeš, u ovoj dobivaš i XP – nemoguće.

    • funky0308

      @MHLBLSC, 21.02.2017 - 20:00

      Koja je savrsena igra? Jel se ti to salis ili stvarno ne znas odgovor?! Postoji savrsena igra, naravno da postoji – No Mans sky 😛 os’ jos koju ? :) (sala, naravno, da me opet ne popljujete)

    • MHLBLSC

      @funky0308, 21.02.2017 - 21:12

      Hahah, ova ti je dobra. I stvarno jako očita. Kod onog “paketića” (na Igorovom unboxing videu posebnog paketa od Horizon-a kojeg su mu osobno poslali) samo “genijalac” poput mene neće shvatit foru, ali kad napišeš “No Man’s Sky” i “savršena igra” u istoj rečenici onda taj sarkazam jednostavno zrači kroz ekran. Nema nikakve šanse da netko ne shvati da je riječ o šali. 😀😀

    • Zoran Žalac

      @mr.labud, 21.02.2017 - 10:57

      Samo ću ti reći da je prikaz vode u Horizonu zapeo negdje u PS3 eri :))) Dakle, ne može biti savršen bez savršenog prikaza vode.

    • mr.labud

      @Zoran Žalac, 21.02.2017 - 15:24

      Hahahah dobra dobra

  • Cheesemassacre

    20.02.2017 - 11:37

    Znači i na običnom PS4 izgleda jako dobro?

    • RapthorPechina

      @Cheesemassacre, 20.02.2017 - 11:43

      Igra koristi iste assetse na PS4 i na PS4 pro. Jedina razlika je u sjenama i rezoluciji.

    • Cheesemassacre

      @RapthorPechina, 20.02.2017 - 12:03

      Znači nema neke prevelike razlike.

    • baDarmageddoN

      @Cheesemassacre, 20.02.2017 - 14:06

      Dovoljna ratlika je sama rezolucija. To je ujedno i najbitnija razlika.

    • funky0308

      @baDarmageddoN, 21.02.2017 - 20:05

      Ako je imas na cemu vrtiti. To sto ce i PRO ljepse izgledati i na 1080 TVu je OK ali bez 4k HDR TVa, neces vidjeti te najvitnije razlike. Nabavljam uskoro PS4 pro i PS VR (VR cu malo pricekati, da vidim sta izlazi jos) i zivo me zanima kako ce to raditi u 4k. Za HDR znam da ce me oduseciti, pogotovo igre kao Horizon ali bas me zanima kako radi upscale na 4k. Svi govore da je Sony opet napravio odlican algoritam, kod ili sta je vec, moram ja to vidjeti. Jbga, popustio sam, jbo ti inat kada stize Last of Us i RDR :)

    • baDarmageddoN

      @funky0308, 21.02.2017 - 22:56

      Bez 4k TVa baš i nema svrhe kupovati Pro.

    • ps4gamerandkpop

      @Cheesemassacre, 20.02.2017 - 16:53

      Zar nisu rekli da ce na PSPro verziji imati bogatije teksture.Znaci nije razlika kao GTA5 sa PS3 na PS4?

    • RapthorPechina

      @ps4gamerandkpop, 20.02.2017 - 22:20

      Igra je grafičko čudo na ps4 i ps4 pro . Na ps4 je 1080p a na ps4 pro je 2160p checkerboard .. igra koristi iste teksuture na jednoj i drugoj konzoli

  • JohnSence

    20.02.2017 - 11:48

    Koliko sam vidio igra je odlicna(9.3/10 ign), sad me pece sto ne posjedujem ps4 :(

    • Tony Ghost 1811

      @JohnSence, 20.02.2017 - 13:13

      Vec si vidio sve?

    • JohnSence

      @Tony Ghost 1811, 20.02.2017 - 18:28

      Ne razumijem bas tvoje pitanje,ali ako mislis na radnju onda da znas da je leakao kraj igre i tak

    • markogal

      @JohnSence, 20.02.2017 - 19:15

      cuj ign

  • blacklist0907

    20.02.2017 - 12:07

    Jos jedna epic igra na plejki

  • NemoII

    20.02.2017 - 12:27

    Ekskluzive-jedna od najgorih stvari u gamingu.Pa dajte ljudima nek igraju igru na svim većim platformama, ne mogu si svi priuštiti dvije konzole.

    • MHLBLSC

      @NemoII, 20.02.2017 - 12:39

      Ah, ekskluziva će uvijek biti. PC igrači uvijek zažele igrati neku PS4 ekskluzivu, PS4 igrači uvijek pronadu neke igre na PC-ju koje bi htjeli zaigrati i to je jednostavno tako. Isto kako si netko tko igra na PC-ju ne može priuštiti konzolu, tako si i netko s konzolom ne može priuštiti dobar gaming PC pa ne može igrati PC ekskluzive.

    • NemoII

      @MHLBLSC, 20.02.2017 - 13:24

      PC ekskluzive danas teško mogu privući konzolaša da nabavi pristojan PC.Sve više AAA igara najprije dolazi na konzole a tek onda na PC(GTA,WD2,ROTTR,AC).Zna se od koje se publike moze izvući najviše love a to definitivno nije PC.Netko tko zeli igrat samo igre, a nema novca za konzolu i PC uvijk će se odlućit za prvu opciju.

    • Czar

      @NemoII, 20.02.2017 - 14:15

      Pa nije to baš tako.
      Na piceku se najbolja lova izvlači kroz multiplayer naslove gdje prednjače ftp i p2p MMORPG-i, a ne zaostaju daleko niti naslovi poput zadnjeg Halo gdje je Besni izračunao da ti samo za otključavanje svega bez peglanja kartuše treba nekih 450 sati teškog grinda što naravno neće raditi skoro nitko nego će se puknut već tamo negdje na oko 50 sati i počet peglat.
      Također pod izvlačenje love treba uračunati i hardveraj i njegovu cijenu, koji se mjenja 2-3x brže nego generacija konzole ako želiš biti konstantno na ultra ili barem high detaljima.
      Recimo da je smjena generacije konzola svakih 5 godina, na samu konzolu ćeš u tom periodu potrošit otprilike 300£, dok ćeš na piceka i do 10x toliko ako želiš konstantno biti pri vrhu po performansama.
      S druge strane i jedine dvije ozbiljne konzole odlično zarađuju ali ne prvenstveno na samoj prodaji igara, već što su se lukavci sad sa zadnjom generacijom konzola sjetili uvesti pretplatu na multiplayer i drugu pretplatu da bi igrao starije naslove, i na tome tuku fantastičnu lovu o čemu je već bio članak na portalu.
      Ali to nije sve, tu je i multimedija gdje te rentanje jednog HD filma dođe u prosjeku 4.49£, a jedne sezone neke serije 14.99£ tako da niti konzole ako ih koristiš u potpunosti nisu jeftin sport.

    • blacklist0907

      @NemoII, 20.02.2017 - 13:16

      Zasto bi bile najgore?danas vecina igara koje izadu na svim platformama najvise pati zbog pc-a…rijetko izade spolirana kak treba(batman arkham knight itd)

    • funky0308

      @NemoII, 21.02.2017 - 20:08

      Trump i Plenkovic uskoro potpisuju bilateralni ugovor kojime ce obje zemlje zakonom zabraniti ekskluzive. E to bi citao, makar i na 24sata.hr 😉

    • NemoII

      @funky0308, 21.02.2017 - 21:47

      :)

  • hpollowda

    20.02.2017 - 13:28

    Čini se da imate pozitivne dojmove, a recenzije koliko vidim po ostatku interneta su s visokim ocjenama. Nadao sam se da igra ne bude fail i ne mogu opisati koliko sam sretan što je po prvim pokazateljima daleko daleko od toga

    • RapthorPechina

      @hpollowda, 20.02.2017 - 22:25

      Ja sam mislio da će to biti samo grafički tech demo ps4 i psr pro konzole kao što je killzone shadow fall ali ispada da je Horizon zero dawn i jako dobra igra. I ja sam isto sretan zbog toga!

  • Brinko

    20.02.2017 - 13:41

    Nadam se da početak godine nije njezino najvrijednije jer onda godina i nije nešto

    • Tony Ghost 1811

      @Brinko, 20.02.2017 - 14:28

      Sta rec…

    • MHLBLSC

      @Brinko, 20.02.2017 - 14:41

      Mislim da će godina bit ok. Još malo i izlazi Ghost Recon Wildlands koji bi mogao biti solidan, za fanove horor žanra – Outlast 2 izlazi sljedeći mjesec, pa je tu još i Mass Effect Andromeda, a ako ove godine izađu i Red Dead Redemption 2 i novi God of War to će biti fantastično.

  • Goran1234

    20.02.2017 - 15:23

    Igra izgleda lijepo(što meni i negira bitnu ulogu)…i zanimljivo dobila je dobru ocjenu od IGN-a…eh sad dali će biti drugačija od ostalih otvorenih rpg-a to još treba vidjeti…

    • Zoran Žalac

      @Goran1234, 20.02.2017 - 15:52

      Kao što u tekstu rekoh, nije mnogo toga drugačije, s obzirom da je većina mehanika već viđena; ali su dobro napravljene.

  • Dragan[MKD]

    20.02.2017 - 17:07

    Open World hype!! :)

  • Eldar Tutnić

    20.02.2017 - 19:01

    Bukvalno sam se oduševio kad sam vidio brojne fantastične recenzije, a nadam se da će i HCL reći posljednju, nakon koje ću je uzeti ili ne 😀 Zadnjih dana sam bio u grču jer tako želim da igram ovu igru, ali ne želim da igram smeće-pa sam se našao u životnoj dilemi 😀

  • funky0308

    20.02.2017 - 19:05

    Zanimljivo kako nitko sada ne urla “downgrade” ali OK, mozda sam ja u krivu. Nista spektakularno meni ovo nije, ne kazem da igra ne valja, nisam je igrao ali koliko vidim po YTu, ne fascinira me apsolutno nista. Ima lijepsih scena i igra izgleda lijepo, mora se priznati ali bas kao sto u tekstu pise – nista do sada ne vidjeno. Sumnjam u to ali mozda prica donese nesto bolje. Opet ponavljam, trebam i ja probati igru, mozda me bas neka kombinacija stvari u igri zainteresira, govorim, ovako, na prvu kako mi se cini.

    • funky0308

      @funky0308, 20.02.2017 - 19:18

      I sto vise videa gledam sve mi se vise cini da nisam u pravu, ljudi su odusevljeni (kontam da svijet mora odlicno izgledati)…mene samo brine da mi opet igra ne zavrsi kao Mafia3, Far Cry primal, WD2 ili sl igre…gdje sve mogu ali dosadno je. Zato i imam ovako misljenje, toliko toga se nije zavrsilo i odigralo do kraja jer je ziva patnja koliko su dosadne, a sve sarene, lijepe i velikih svijetova. Ali OK, ako je Horizon dobar, super, jos jedna dobra igra koju moram odigrati :)

    • Zoran Žalac

      @funky0308, 21.02.2017 - 11:07

      Jedino što tu mogu reći je to da Horizon ima taj nekakav lovački feeling tijekom igranja. Npr. ako su ti bile dobre one legendary beasts misije u FC Primal, ovdje ti je tako otprilike sa svakim neprijateljem kojega prvi put susretneš. I puno je dublja borba nego u Primalu. A sad, što se istraživanja otvorenog svijeta tiče, nema garancije da će ti biti zanimljiv, ali postoje recimo dijelovi kakve su imale Assassin’s Creed igre – pojedini dijelovi koji su tematski dosta drugačiji od ostatka igre; tipa ono kad u Unityju skočiš u nekakav alternativni Pariz iz 2. svjetskog rata. Takve stvari pomažu razbiti monotoniju otvorenog svijeta.

    • funky0308

      @Zoran Žalac, 21.02.2017 - 20:14

      Uff kako mrzim FC Primal, jos sam ga naivac i kupio i to za 40$, svaki dan odvojim 10min da se u miru isplacem…strava. Moram probati Horizon, bas me zanima, a bas kontam da mi se nece svidjeti. Tnx na malo detaljnijem pojasnjenju, bas trazim takve info, a nema ih bas, svi pricaju o dvije , tri stvari koje u nedogled hvale. Objektivni ste, niste podlegli masovki :)

  • funky0308

    20.02.2017 - 19:30

    AI ljudi je izgleda izuzetno los..bas me zanima sta ce Igor reci. Tesko je vidjeti sa YTa. U jednom trenutku mi se svidja u drugom izgleda lose (glupavi NPCi npr)

  • Donat Miletic

    21.02.2017 - 10:29

    Izgleda super,sada je glavno pitanje kakva je priča.

  • Tony Ghost 1811

    21.02.2017 - 11:48

    E jbg. Napisao sam dosta velik post i pise da je doslo do greske. To mi se znalo desit par puta. Sad mi se ne da ponovo pisat, nema veze. Samo ne znam zasto se to desava, jeli i nekom od vas zna bit greska?

  • MavericCrues

    22.02.2017 - 12:57

    Moze li mi itko odgovoriti hoce li ova igra imati multiplayer.
    I hoce li ova igra imati popratne sadrzaje koji ce se placati

  • YeYa

    26.02.2017 - 00:03

    Super su screenshoti. Jedva cekam zaigrati igru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!