HCL.HR

Gdje se skriva Steam Summer Sale?

Zoran Žalac 06.07.2012.   •   4 komentara


Ovogodišnja ljetna sniženja na Steamu nisu se još dogodila, što je zabrinulo fanove ovog digitalnog servisa. Međutim, Valve smiruje fanove i obećava kako je Summer Sale i dalje u planu.

Dosadašnje ljetne rasprodaje na Steamu događale su se ili prije sedmog mjeseca, ili odmah na početku istoga. Ove godine Steam Summer Sale nestrpljivo očekuju milijuni korisnika ove usluge, no od konkretnog datuma zasad nema ništa. Zabrinulo je to fanove koji su na službenom forumu ostavili oko 16 tisuća postova raspravljajući što se događa sa Summer Saleom i kada bi Valve mogao lansirati svoje tradicionalne popuste.

Valve se nije službeno očitao o tome, ali je zaposlenik pod imenom Mike Blaszczak doprinio raspravi potvrdom da će se Summer Sale dogoditi „ovoga ljeta“. Točan datum nije spomenut, no eto – barem je potvrđeno da će popusta biti. Stoga štedite i prikupljajte novac za željene igre, sigurno će se isplatiti.

Komentari (4)

  • Halo2

    06.07.2012 - 16:10

    Bilo mi cudno sto nema, mislio sam da sam propustio…. 😛

  • kangarooster

    06.07.2012 - 17:00

    Samo ne kužim što odugovlače tolko, popušili su dio para zbog Amazonovih saleova, i još tu i tamo komadićke po pizdarijama tipa GMG, GG i tako

  • grgoljblaster

    06.07.2012 - 17:00

    Ima dosta hintova da ce u stvari poceti 12. jula (12.07.), sto je otkriveno preko inidei developera – pojavili su se novi paketi u registru a i jedan developer je pomenuo kako treba da izbaci apdejt krajem meseca tj. "10ak dana nakon Summer sale-a". Takodje, to je cetvrtak, dan kada inace najavljuju weekend deal, tako da ima smisla.

  • justskillz

    07.07.2012 - 08:32

    Hoce li biti sta 100% off? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?