HCL.HR

Glazbu za Gears of War 4 radi skladatelj Game of Thronesa

Zoran Žalac 27.08.2016.   •   2 komentara


Originalne skladbe koje ćemo čuti u Gear of Waru 4 potpisuje Ramin Djawadi, slavni skladatelj koji je radio na glazbi Game of Thronesa i Prison Breaka.

gears-4-4k

Microsoft je ponosno objavio kako je za glazbene dionice nadolazećeg Gears of Wara 4 angažirao Ramina Djawadija, poznatog skladatelja koji potpisuje famoznu temu za Game of Thrones, kao i brojne druge serije i filmove, uključujući nedavni Warcraft. Djawadi je glazbu za Gearse skladao kao mješavinu elektronskog i mračnog zvuka, naglašavajući kontrast između COG vojnika i njihovih neprijatelja.

“Gears of War 4 je definitivno akcijom vođena igra, ali ono što me privuklo njoj jest to da igra ima emocionalnu nit koja se provlači kroz radnju.” – izjavio je Djawadi. Njemu ovo inače nije prvi izlet u izradi glazbe za videoigre – prije nekoliko godina radio je na glazbi za Medal of Honor reboot te Shift 2 Unleashed.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • KhorneFlake

    27.08.2016 - 17:49

    Jedva čekam, obožavatelj sam muzike iz igara i filmova, a ovaj ima iza sebe i te kakvih albuma. Njegov soundtrack iz prvog Iron Man filma mi je bio genijalan, tu je i Pacific Rim takođe.

  • imagineak

    27.08.2016 - 19:59

    Ramin Djawadi je bog kao i Hans Zimmer.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?