HCL.HR

Gears of War 4 najavljen za 2016.

Zoran Žalac 15.06.2015.   •   4 komentara


Novo poglavlje Gears of War franšize fokusirat će se na atmosferične bitke i donijeti nam sasvim novu priču s novim protagonistom.

Microsoftov razvojni tim The Coalition predstavio je Gears of War 4 na E3 konferenciji, i to prilično izravno – gameplay prikazom. Iz dotičnoga smo mogli doznati kako se novi protagonist zove JD i znatno je obujmom manji od svih dosadašnjih likova koje smo vodili kroz Gearse.

Po onome što možemo zaključiti, radnja bi se trebala odvijati nakon prijašnjih događanja, a donosi nam novog neprijatelja… ili barem novu inačicu istoga. Srećom, neizostavne motorne pile ponovno su s nama. Gears of War 4 najavljen je za kraj 2016. godine ekskluzivno za Xbox One.

Fanovi i nostalgičari novu će dozu Gearsa moći dobiti već 25. kolovoza kada stiže Ultimate Edition originala iz 2005. godine. Javna beta za istu igru već je započela. Osim grafičke nadogradnje, u preradu originala bit će dodane i određene mehanike iz Gears of Wara 3.

Komentari (4)

  • DudaCRO

    16.06.2015 - 00:04

    Da li zna netko koji je specifican razlog zasto ni jedan GOW osim prvog nije izasao za pc vec je xbox exclusive?

    • jo

      @DudaCRO, 18.06.2015 - 08:05

      Zato što je Jeff Blezinski, posle fijaska s prvim dijelom GOW za PC i loše Windows Live podrške izjavio da više nijedan GOW neće izaći za PC a i zbog piraterije koja je jako prisutna na PC-ju.
      Drugim riječima ostavio je to kao exkluzive za X360 da bi se bolje prodavao…

  • Sentinel

    17.06.2015 - 05:51

    Je li itko jos primijetio da na pocetku i na kraju trailera nema ni govora o ogromnom tornadu i oluji negdje u blizini???
    Ono na sredini trailera sve leti u 3 pm, ogromni tornado s munjama, a onda izidju u dvoriste i lijepa, mirna, ugodna ljetna vecer… 😀

  • pcnet007

    17.06.2015 - 11:20

    ovo izgleda pre ebeno moram kupit xbox one

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?