HCL.HR

Go4LoL Balkans kupovi u 1. mjesecu, pokažite skill i osvojite RP nagrade!

Igor Belan 13.01.2015.   •   1 komentara


Pokrenuli smo seriju League of Legends kupova za igrače s Balkana u kojima možete osvojiti Riot Pointse. Prijavite se! Imamo u planu još tri kupa do kraja mjeseca.

Za sve vas koji danonoćno šiljite te skillse u League of Legendsu, pokrenuli smo novu seriju Go4LoL kupova na ESL-u! Svaki mjesec tijekom godine imat ćemo četiri manja Go4LoL kupa, a najbolji igrači iz tih kupova završit će u mjesečnoj završnici.

Naravno, najbolji će timovi biti nagrađeni Riot Pointsima, a svi Go4LoL Balkans kupovi biti će otvoreni za igrače koji igraju na EUNE serveru iz sljedećih zemalja: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.

Prvi manji kup za ovaj mjesec završio je prije dva dana pobjedom hrvatske ekipe Team Calamity, no i ostala tri tima ispod njih dobivaju Riot Pointse i priliku da osvoje još nešto u mjesečnoj završnici. Evo konačnog poretka timova idu na mjesečnu završnicu zbog uspjeha u prvom siječanjskom kupu:

1. mjesto Team Calamity
2. mjesto Shojke Rugalice
3. mjesto Team Arcus
4. mjesto Team Reject

Naša ekipa admina s ESL-a komentirala je: “Igrači tima Shojke Rugalice su novi igrači na ESL sceni i zasigurno su nas iznenadili ovim drugim mjestom. Ukoliko prikažu igru kao na zadnjem kupu, uvjereni smo da će biti jedni od glavnih aktera naše monthly završnice.”

Za pregled cijelog kupa kliknite ovdje.

Sljedeći manji kup koji će nam donijeti nova četiri finalista kreće već 17.01.2015., a prijaviti se stignete do tog datuma u 13 i 30 sati. Ako se želite prijaviti, trebate ESL račun (ako ga već nemate), no to se brzo i lako napravi – samo pratite sljedeći link.

LINK: Go4LoL – informacije i prijave za drugi siječanjski kup

Komentari (1)

  • Skyline

    13.01.2015 - 21:02

    A neki cod4 kup?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?