HCL.HR

Gods Will Be Watching stiže na PC i mobilne platforme u 2014.

ToxarE 18.08.2013.   •   1 komentara


Minimalistička point and click avantura koju smo vam nedavno predstavili u našem videu dobila je izdavača te izlazi tijekom proljeća sljedeće godine za PC te mobilne uređaje.

Gods Will Be Watching, minimalistička i drukčija point and click avantura o preživljavanju i moralnim dilemama izaći će za PC te mobilne uređaje tijekom proljeća sljedeće godine, zahvaljujući uspješnog IndieGoGo kampanji te partnerstvu s Hotline Miami izdavačem, Devolver Digitalom.

Igra čiju smo originalnu verziju zaigrali i prokomentirali u našem videu, nastala je kao jedan od najistaknutijih projekata Ludum Dare 26 natjecanja, nakon čega je putem Indiegogo kampanje prikupila gotovo 17.000 eura kojima će Devolver pridodati jednaku količinu novaca kako bi osigurao da Gods Will be Watching ostvari svoj puni potencijal. Kako je prošao Igorov treći pokušaj da preživi u okrutnom svijetu originalne verzije pogledajte u nastavku, a sami je možete zaigrati ovdje.

Komentari (1)

  • roMi

    19.08.2013 - 01:27

    odlična igra 😀 koliko sam ja shvatio što je veći broj kod robota to je osoba pod većim stresom, a što se akcija tiče ukoliko netko ode to je jedna akcija manje (za stalno) ukoliko je netko paraliziran to je jedna akcija manje dok se ne izlječi… zaista zanimljiva igra, mene je podsjetia na FTL iako baš i nema neke velike sličnosti, možda zato što ju je teško za prijeći xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?