HCL.HR

GOG Galaxy od sada će se posebno brinuti za vaše snimljene pozicije

Zoran Žalac 22.03.2017.   •   5 komentara


Galaxy klijent digitalne trgovine GOG.com izlazi iz bete te u novoj verziji sadrži opciju pohranjivanja snimljenih pozicija u oblak.

gog-galaxy

Opcija pohranjivanja snimljenih pozicija iz igara u oblak prilično je korisna jer se uz nju ne morate brinuti hoće li vaš napredak u igri nestati ako se vašem računalu (ili konzoli) nešto dogodi. Stvar je to koja vidno nedostaje Switch konzoli, stvar je to koja se naplaćuje u sklopu PS Plus pretplate na PlayStationu 4; i stvar je to koja je djelomično dostupna na Steamu. Dobra je stoga vijest što će hrpa PC igara na GOG servisu uskoro dobiti tu opciju potpuno besplatno.

GOG Galaxy klijent u svojoj verziji 1.2 donosi Universal Cloud Saves kojim će svim igrama dodati opciju spremanja pozicije na oblak. Neka ograničenja će postojati, ali to neće biti ograničenja vezana uz starost igre. Igre poput Planescape: Tormenta, Heroes of Might & Magic III te Vampire: The Masquarade Bloodlinesa tako će po prvi put dobiti opciju spremanja pozicije preko interneta. Isto će vrijediti i za sve stare i nove igre na GOG Galaxyju.

Galaxy verzije 1.2 dostupan je već sada ako ste ga ranije testirali, a za sve ostale bit će pušten u opticaj idućeg mjeseca. Osim podrške za mrežno spremljene pozicije, nova verzija donosi brojač fps-a, hvatanje screenshota, notifikacije za radnu površinu, limitiranje brzine mrežnog prometa i još mnogo toga.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • PCGamer

    22.03.2017 - 17:05

    Ma to se čekalo 🙂 sad nema straha od gubljenja savea na Witcheru pih >,<

  • Sackboy

    22.03.2017 - 17:19

    Konačno, skoro 2 godine od kada sam ga instalirao na PC…

  • Grimbold

    22.03.2017 - 20:51

    Jao ja izgubio witcher 3 save sa 60 sati… Treba nac vremena opet to zaigrat preko praznika

    • Sackboy

      @Grimbold, 22.03.2017 - 21:17

      To ti nije ništa, kada kreneš igrati biti će ti kao da si prvi puta tamo ali priča će biti malo jasnija. Prvi prelazak witchera mi je trajao oko 150 sati, nakon toga sam pauzirao godinu dana i krenuo iz početka sa svim DLC-ima (obavezno igrati blood and wine, najbolji DLC svih vremena) new game plus i mogu reći da mi je drugi puta bio isto dobar kao prvi puta ako ne i bolji. Iskreno sa 2 potpuna prelaska sada nakon skoro godinu dana opet me vuče, ako ništa drugo da opet vidim blood and wine područje jer je to nešto najljepše što sam vidio u nekoj igri do sada.

    • Grimbold

      @Sackboy, 22.03.2017 - 21:27

      Nabavio sam sve DLCjeve + igru za nekih 30 eura tako da se stvarno veselim toussaintu (?). Kad sam vidio screenshotove fkt sam se zapalio. Sad jos da dođem do lvl 40 i spreman sam za pohod.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?