HCL.HR

Gran Turismo 5 dobio datum izlaska … ozbiljno!

Igor Belan 15.06.2010.   •   2 komentara


Konačno je službeno da ne može biti službenije, a ne vjerujemo kako se nebi usudili ponovo ga odgađati – imamo datum izlaska Gran Turisma 5!

Sonyeva velika E3 2010 konferencija završila je prije sat-dva, a mi već spremamo opširan report o svim detaljima koje smo na njoj vidjeli. Iako vam sve te krasne detalje planiramo otkriti u samome reportu, jedan jednostavno nismo mogli zadržati za sebe do sutra, kada ćemo report objaviti. Kao što se nagađalo – Gran Turismo 5, jedna od najočekivanijih simulacija utrkivanja ikada, dobila je konačni datum izlaska. Igrati ćemo ju 2. studenoga ove godine! Dobro, ne mi već Amerikanci, ali računamo kako ni mi iz Europe ne bi trebali previše čekati. Za one kojima ne idu datumi, to je 11. mjesec.

Ovaj datum smo dobili u obliku završne sekvence novog Gran Turismo 5 trailera puštenog povodom Sonyeve konferencije. Moći ćete ga vidjeti sutra u našoj video sekciji (zapravo danas, prošla je ponoć) i u sklopu našega Sony reporta. Ovaj put smo gotovo sigurni da daljnjih odgoda izlaska novog Gran Turisma neće biti. Gotovo.

UPDATE! Stigao nam je i trailer.
VIDEO: Gran Turismo – E3 2010 Trailer

Komentari (2)

  • Facaa

    15.06.2010 - 23:00

    Datum je za sad samo za Amerike. 🙁

  • Ementaler

    15.06.2010 - 23:20

    Naravno, zaboravio napomenuti u vijesti. Ipak, Eu datum bi trebao biti blizu tog datuma.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?