HCL.HR

Gran Turismo 5 ne prestaje s iznenađenjima

Zoran Žalac 22.06.2010.   •   4 komentara


U totalno nasumičnom intervjuu za Playstation UK sajt, Sonyev Shuhei Yoshida nonšalantno je otkrio postojanje vremenskih uvjeta i track editora u Gran Turismu 5.

Ukoliko niste znali, Gran Turismo 5 bit će vjerojatno najbolja igra ikad. Nema tu veze što vi ne volite žanr, ne zanima nas što ste X360 fenboj – sudeći po broju noviteta i očekivanoj veličini igre GT5 se čini kao sasvim razuman pretendent za tu titulu. No da stvari budu bolje, treba znati da nisu još svi noviteti otkriveni. Očekivali smo nekakvu veliku prezentaciju na Sonyevoj konferenciji, a dobili smo samo datum izlaska – 2. studeni. Ove godine. Ipak, na nova iznenađenja nije trebalo dugo čekati – u totalno nasumičnom intervjuu za Playstation UK sajt, Sonyev Shuhei Yoshida nonšalantno je otkrio postojanje vremenskih uvjeta i track editora u nadolazećoj igri.

Ništa od toga zasad još nismo vidjeli, no valjda vam ne treba pojašnjavati važnost spomenutih elemenata. Ako se obećanja uistinu ostvare, Gran Turismo 5 bio bi prva igra u serijalu koja bi imala alat za kreiranje staza te dinamični sustav vremenskih (ne)prilika. Naravno, ne treba ni spominjati da i ostali elementi poput multiplayera (ako ne računamo Prologue), modela oštećenja, 3D prikaza ili head trackinga također imaju debitantski nastup. Bolje ne može.

Komentari (4)

  • davor21

    22.06.2010 - 12:07

    steta sta nema tako nesto za PC 🙁 jer pc izumire kao platforma za igranje

  • ikral

    22.06.2010 - 15:24

    Igraj rFactor ili GTR2, iRacing…

  • Lazy

    22.06.2010 - 16:18

    Ili SBK ako voliš moto utrke…i nebi se složio da PC umire, jerbo sam tek nedavno nabavio Intel EE 965 tako da…;-))

  • ReFlex

    24.06.2010 - 09:36

    Skoro najbolja grafika koju sam vidio……Stvarno Ovo Se Mora Zaigrat…!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?