HCL.HR

Gran Turismo 6 cilja na novu tehnologiju

Zoran Žalac 27.07.2012.   •   2 komentara


Kazunori Yamauchi potvrdio je da je Gran Turismo 6 u izradi, ali i sugerirao da ga nećemo vidjeti na trenutnoj generaciji PlayStationa.

Na China Joy Game sajmu u Pekingu ovoga tjedna najglasnije se pričalo o Gran Turismu. Naime, sajmu je nazočio i predsjednik Polyphony Digitala Kazunori Yamauchi te je kratko progovorio o planovima GT serijala za budućnost.

Yamauchi je potvrdio kako je Gran Turismo 6 krenuo u razvojni proces odmah po izlasku petice, ali je izjavom da Polyphony uvijek cilja na „zadnji krik tehnologije i njezinog izražaja“ suptilno naznačio kako će igra biti gotova tek kada se već budemo igrali na PlayStationu 4. Ipak, to ne znači da ćemo na novi GT čekati još pola desetljeća. Naime, Yamauchi se osvrnuo i na mogući dolazak serijala na PS Vita konzolu, izjavivši: „Kada bi napravili tu igru, željeli bismo iskoristiti mogućnost 3G tehnologije i mrežnog igranja na bilo kojem mjestu.“

Usput rečeno, Polyphony je također otkrio da 26. rujna stiže Gran Turismo 5 Academy Edition po cijeni od 29,99€. Ovo će izdanje sadržavati sve dosadašnje patcheve (do verzije 2.07) i DLC sadržaje (Car Pack 1, 2 i 3, Course Pack 1 i 2, Special Paint Pack i Racing Gear Pack).

Komentari (2)

  • terminator

    27.07.2012 - 16:32

    🙁 šteta što neće bit za ps3 ali dobro dobit ću ps4 😛 NIKAD XBOX!!! PLAYSTATION FOREVA 😀

  • Smokey

    28.07.2012 - 10:24

    mah ovaj serijal ide prema dnu..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?