HCL.HR

Gran Turismo 7 neće dobiti Prologue, standardni automobili ostaju

nebel 29.06.2014.   •   2 komentara


Šef Polyphony Digitala objasnio je kako Gran Turismo 7 neće izaći u 2014., a studio će ovaj put preskočiti Prologue i odmah izbaciti punu igru, no ujedno i zadržati standardne modele automobila.

Šef Polyphony Digitala, Kazunori Yamauchi, u intervjuu za Eurogamer je potvrdio kako studio trenutno radi na Gran Turismu 7 za PlayStation 4 te naznačio kako igru ne trebamo očekivati ove godine. Osim toga, doznali smo kako Polyphony ovaj put neće izdati “probnu” Prologue verziju prije same igre, kao što je to radio s prethodnim nastavcima, već odmah radi na punoj verziji.

Vijest koja se većini fanova vjerojatno neće svidjeti jest da serijal ostaje pri ubacivanju manje detaljnih, “standardnih” modela automobila u igru, što je praksa koju su počeli provoditi s Gran Turismom 4 na PS2. “Svaki automobil ima vlastite fanove. Zbog toga mislim da ćemo se zadržati na arhivi. U međuvremenu, neki od tih automobila će možda moći postati Premium modeli – no u principu smo fokusiraniji na povećanje premium automobila”, objasnio je Kazunori.

Obožavatelji serijala se uglavnom slažu da je bolje u igri imati vozni park s manjim brojem automobila koji dobro izgledaju, nego čitavu hrpu vozila koju dobrim dijelom čine “standard” modeli drastično slabijih detalja – koji bi na PlayStationu 4 pogotovo mogli doći do izražaja.

Komentari (2)

  • panisher20

    30.06.2014 - 14:35

    Razmišljao sam cak na trenutke o kupovini Ps4 radi Gt-7, no nema šanse da cu ga uzet, radije cu kupit One i uzivat u forzi 5, Horizonu 2 i ostalim naslovima.
    Kupio sam Ps3 bio samo radi Gt5 i Gt6 i ne da mi je zao svake kune, zao mi je svake lipe.
    Kada slusam neke da usporeduju Gt sa forza serijalom vidim kolko su ubiti zatucani.
    Gt serijal jedino u cemu prednjaci je broj staza, sa nicim drugim. Tolko sam razocan sa gt serijalom a igram ga od prvog djela da nema sanse da cu uopce razmisljat o njemu dok ne naprave pravu igru, a ne ovaj poluproizvod koji redovito prodaju zatucanim Gt fanboyevima.

  • Megakmica

    01.07.2014 - 09:49

    Koji dibidusi,zadržat če standadne aute iz Gran Turismo 4 igre,za ne povjerovat.GT 6 sam preskočio jer apsolutno ni po ničemu nije bio bolji od GT 5.Zvuk automobila im je katastrofa kao i kompletna prezentacija,tu GT kaska koji 5-6 god. za konkurencijom.Jedva čekam Project CARS,nadam se da neće razočarat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?