HCL.HR

Grim Fandango Remastered stigao na iOS i Android

Juraj Bevandić 07.05.2015.   •   3 komentara


Kultni klasik Grim Fandango u svojoj je dorađenoj verziji nedavno budio uspomene PC igrača, a sada je dostupan i u zgodnom mobilnom formatu.

Jedna od najboljih avantura svih vremena i najdraža igra našeg glavnog urednika Belana, Grim Fandango početkom godine je osvanuo na Steamu. Dorađena verzija je povećala rezoluciju i dodala neke nove efekte poput sjena i dinamičnog osvjetljenja. Definitivno najvažnija stvar u cijeloj toj priči je to da Grim Fandango ponovno možemo igrati, pa čak i u digitalnom obliku, jer original nije digitalno izdan, a i današnji ga operativni sustavi nisu pokretali.

Prije nekoliko dana, Grim Fandango Remastered izašao je i u verzijama za iOS i Android. Avanture ovog tipa zaista idu ruku pod ruku sa mobilnim igranjem, pogotovo s novim point-and-click kontrolama koje Remastered verzija donosi. Igra košta deset dolara na obje mobilne platforme, a teži nešto više od tri gigabajta.

Ako niste sigurni nedostaje li vam Grim Fandango dovoljno da biste mu posvetili dobar komad memorije vašeg smartphonea, podsjetite se njegovih čari skupa s Igorom u video komentaru koji smo izbacili prije par mjeseci.

Komentari (3)

  • trulex

    07.05.2015 - 19:50

    A tko je najveći fan Grim Fandanga na svijetu? 😉

    • GTA222

      @trulex, 08.05.2015 - 10:50

      Ti?

    • trulex

      @trulex, 08.05.2015 - 18:20

      šef sajta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?