HCL.HR

GTA IV – 15 multiplayer modova otkriveno

Matej Majcenović 14.03.2008.   •   3 komentara


U najnovijem izdanju španjolskog PSM3 magazina, konačno smo dobili prve informacije o multiplayer modovima iz igre GTA IV.

U najnovijem izdanju španjolskog PSM3 magazina, konačno smo dobili prve informacije o multiplayer modu u jednoj od najočekivanijih igara 2007. – GTA IV. Online multiplayer biti će dostupan putem Nikinog mobitela, i sadržavat će čak 15 različitih modova sa podrškom za najviše 16 igrača koji bi se trebali pobrinuti da vam uz ovu igru uistinu nikad ne bude dosadno. Osim standardnih modova od kojih bi izdvojili deathmatch, co-op i race mod, na listi se nalazi nekoliko modova sa neuobičajenim imenima. Primjerice, tu je Hangman’s Noose u kojem ćete se uz još trojcu igrača pokušati zaštititi vaše vozilo od naleta specijalaca. U Mafia ili pak Team Mafia modu ćete se boriti sa drugim igračem/timom da u što kraće vrijeme obavite skup određenih zadataka. Što se tiče ostalih modova sa popisa,(koje možete naći pod opširnije) o njima bi više trebali saznati uskoro.

Komentari (3)

  • Duksy

    14.03.2008 - 22:24

    veselo.

  • Ementaler

    14.03.2008 - 22:33

    15 različith modova? A baš sam mislio da će MP vjerojatno biti lame jer bi bio prevelik zahvat napraviti MP mod kao MMO Liberty City gdje možemo radit što hoćemo.. Ali ovoliko modova zvuči dobro… ko što Duje kaže, veselo…

  • Ljenjak

    14.03.2008 - 22:36

    16 preko neta i cijeli grad? Zagarantiran uspjeh.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?