HCL.HR

GTA IV iCEnhancer – finalna verzija

Zoran Žalac 18.07.2012.   •   33 komentara


Atraktivni grafički mod za Grand Theft Auto IV u PC izdanju došao je do svoje konačne verzije i debelo nadmašio vizualnu prezentaciju nadolazećeg GTA V.

iCEnhancer, grafički mod za GTA IV o kojemu smo već u nekoliko navrata pisali, došao je do svoje finalne verzije, te se njegov autor sada prebacuje na slične projekte za Minecraft i Skyrim. Nije nam točno poznato što donosi 2.1 verzija, no prigodni trailer koji je pušten povodom njenog izlaska pokazuje kako je ova modifikacija znatno atraktivnija od sljedeće GTA igre koja izgleda zgodno, ali ne ovako realistično.


Sve informacije o modu, pa na kraju krajeva – i sami link za preuzimanje moda, naći ćete na autorovoj službenoj stranici. Dakako, prije nego se ondje uopće i zaputite, treba znati da je za pokretanje igre s ovim modom potrebna high-end konfiguracija.

Inače, dobro je spomenuti da je idućih 16 sati na Steamu moguće nabaviti Grand Theft Auto IV i Episodes from Liberty City (zajedno u kompletu sa svim ostalim GTA naslovima) po iznimno povoljnoj cijeni od 7,49€. Stoga ako već niste ondje, brzo pohitajte na Steam i počastite se ovim bogatim paketom.

Komentari (33)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!