HCL.HR

GTA Online još uvijek čeka mod za pljačkanje

nebel 19.06.2014.   •   2 komentara


Rockstar je obećao uvesti mod organiziranog pljačkanja u GTA Online još ovog proljeća, no na isti ćemo ipak morati pričekati još neko vrijeme – možda čak i do novih verzija GTA 5.

Okosnica radnje Grand Theft Auta 5 u kampanji za jednoga igrača bile su organizirane pljačke čiju je virtualnu izvedbu Rockstar doveo na jednu sasvim novu razinu. Slične misije, odnosno modove, obećali su i za multiplayer komponentu GTA Online, i to za prvu polovicu ove godine. To se obećanje, međutim, nije ispunilo pa se Rockstar ovih dana ispričao što su tzv. Heists sadržaji u razvoju duže nego što je bilo očekivano.

„Žao nam je zbog odgode, ali marljivo radimo na tome da ih dostavimo što je prije moguće. Uvijek smo fokusirani na izradu najboljeg mogućeg sadržaja i zahvalni smo na vašoj strpljivosti, razumijevanju i podršci.“ – stoji u Rockstarovom priopćenju.

Premda iščekivani mod pljački nećemo još neko vrijeme vidjeti, GTA Online ne oskudijeva novim sadržajima. Ovih dana tako je izbačeno „I’m Not a Hipster“ ažuriranje s novom odjećom, vozilima i oružjem, zajedno sa zakrpom koja ispravlja niz stvari.

Ako vam je nekim slučajem promaknulo, prije nekoliko dana najavljeno je kako GTA 5 dolazi na PC, XBO te PS4 platforme ove jeseni, a s njime dakako i GTA Online koji vam omogućava da prebacite svoj napredak ako ste ranije igrali PS3 ili X360 verziju.

Komentari (2)

  • manjamax

    20.06.2014 - 16:44

    Heist ne izlazi zbog budala koji su koristili money cheat, ili glitch. Zbog tih budala, oni ne žele izbaciti, jer pošto imaju in-game novaca, ne moraju pljačkati. To je već objavljeno u travnju, da se zbog toga ne izbacuje.

  • Herekinho

    22.06.2014 - 17:48

    Jel se napredak prebacuje samo s X360 na X1 i PS3 na PS4, ili ako imam X360 verziju se može prebacit na PC?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?