HCL.HR

GTA Online soundtrack dobiva nove pjesme

nebel 01.04.2014.   •   2 komentara


Novi update donosi i potpuno nove, friško snimljene pjesme za GTA Online soundtrack, od bendova kao što su Tangerine Dream i Alchemist.

Rockstar je objavio kako će putem novog updatea Grand Theft Auto Online dobiti i nove pjesme u svom originalnom soundtracku. Mada nije riječ o novim radio postajama, dodatku kojem se nekako svi očito nadaju, nove pjesme od bendova kao što su Tangerine Dream i Alchemist svakako će malo osvježiti već dobro poznatu i mnogima lagano napornu glazbenu pozadinu multiplayer segmenta Grand Theft Auta 5.

“Kao dio novih osvježenja sadržaja i evolucije Grand Theft Auto Online iskustva, dodat ćemo i nove pjesme u već ionako masivan soundtrack koji se može čuti samo Online. Modove kao što su Survival, Deathmatch, kao i vaše vlastite Creator Jobove, popratit će osvježena lista nove instrumentalne glazbe koju nikada niste imali priliku čuti, nastalih tijekom sviranja Tangerine Dreama, Woody Jacksona, Alchemista te Oh Noa”, stoji u službenoj objavi. Mali preview novih pjesama možete čuti u nastavku.

Komentari (2)

  • Xenome342

    02.04.2014 - 12:53

    hvala bogu vise,, mozak me boli vise od ovih starih hhh'

  • TezakKarlo

    02.04.2014 - 14:48

    sve pjesme od GTA 5 soundtrack-a su super 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?