HCL.HR

Guacamelee Gold Edition dolazi na Steam

Stjepan Fikter 31.07.2013.   •   0 komentara


Zabavni platformer Guacamelee koji je do sada bio ekskluziva za PS3 i Vitu, 8. kolovoza dolazi na PC putem Steama i to u proširenoj verziji.

Nakon što su vlasnici PS3 i Vite uživali u zabavnoj avanturi maskiranog hrvača, sada će to moći iskusiti i PC gameri. Naime, Guacamelee 8. kolovoza dolazi na PC u proširenoj verziji pod nazivom Guacamelee Gold Edition koja uključuje nekoliko bonusa i novih značajki u odnosu na konzolaške verzije.

Budući da igra dolazi na Steam uključivati će i neke karakteristične značajke vezane za ovu platformu poput: postignuća, snimanja u oblaku te Steam Trading Cardsa. Uz to, Guacamelee Gold Edition sadrži i dva DLC paketa koji su do sada izašli, a radi se o Costume Pack i The Devil’s Playground. Ako se odlučite na kupnju igre u prvome tjednu prodaje (cijena će biti 14 eura), dobit ćete besplatno i Tales From Space: Mutant Blobs Attack.

Ako vam je promakla, naš Zoran je u nedavno objavljenoj recenziji verzije za Vitu, nagradio Guacamelee s visokom ocjenom i posebno pohvalio humor, sustav borbe i glazbu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?