HCL.HR

Procurio zaplet Telltaleove Guardians of the Galaxy avanture

Zoran Žalac 11.01.2017.   •   4 komentara


Promotivni materijali koji su nepažnjom objavljeni u sklopu preordera Guardians of the Galaxyja otkrili su nam prve detalje o toj Telltaleovoj avanturi.

Guardians of the Galaxy Telltale

Slučajno ili pak ciljano, jedan je američki trgovački lanac otkrio prve detalje Telltaleove igre Guardians of the Galaxy. U namjeri da igru što ranije učini dostupnom za narudžbu, trgovina je uz igru priložila kratak opis priče i tako nam dala odgovor na osnovna pitanja – tko, što i gdje.

Premda je to bilo sasvim očekivano, sada je potvrđeno da ćemo u igri kontrolirati same Guardianse – Star-Lorda, Gamoru, Draxa, Rocketa i Groota. Nesuglasice u tu inače vrlo suglasnu ekipu unijet će otkriće artefakta neopisive moći. Svaki član Guardiansa htjet će taj artefakt iz svojih sebičnih razloga, no neće biti jedini jer će predmet ganjati i glavna negativka koja je poslijednji član svoje rase.

Igra će se odvijati na nekoliko različitih planeta, a kao što smo mogli naslutiti kroz prvi trailer oslanjat će se na glazbu uz koju će netko definitivno zaplesati. Poput ostalih Telltaleovih avantura, i Guardiansi će biti podijeljeni na pet epizoda. Prva bi epizoda, po svemu sudeći, mogla biti lansirana u četvrtom mjesecu ove godine.

Komentari (4)

  • Natasa

    11.01.2017 - 14:13

    Jedva cekam da izadje

  • SemirTheChosen

    11.01.2017 - 16:21

    Definitivno meni jedna od najiskekivanijih igara godine cak sam poceo citati stripove ali ne bas od prvog GoG stripa iz 1969. jer se tu radi o prosloj grupi Guardiana, nego sam poceo od 2008. zvanog Annihilation;Conquest jer se u njemu,mislim, prvi put pojavljuju ovi gore Guardiani takode i iz GoG filma iz 2014 .

  • rotkvica45

    11.01.2017 - 16:28

    Ja samo čekam 2. sezonu The Wolf Among Us.

  • MatkoRom

    11.01.2017 - 20:45

    dvije stvari koje volim u jednom (TT games i Marvel)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?