HCL.HR

Guild Wars 2 je najbrže prodavani zapadnjački MMO

ToxarE 17.08.2013.   •   4 komentara


Uspješni MMO naslov ArenaNeta bliži se svom prvom rođendanu, a tom prilikom se hvali dostignućima i budućim planovima te besplatnim vikendom otvara vrata svim igračima.

Da je Guild Wars 2 bio uspješan projekt znali smo još ranije ove godine kada je objavljeno kako je u manje od pola godine privukao više od tri milijuna igrača. Osam mjeseci kasnije i nepuna dva tjedna od prvog rođendana igre (odnosno godine dana od izlaska), imamo novu potvrdu toga. Po istraživanju tvrtke DFC Intelligence koja se bavi analizom tržišta videoigara, Guild Wars 2 je postao najbrže prodavani MMO naslov na tržištima Europe i Sjeverne Amerike.

Točne brojke o ukupnoj prodaji nisu puštene u javnost, no analitičar DFC-a David Cole tvrdi da je ArenaNet u impresivnoj poziciji jer će igru tek sada dovesti na kinesko tržište. U prošlosti je takvo što za slične MMO igre znalo rezultirati gotovo dvostrukim povećanjem broja korisnika.

Spomenuti prvi rođendan Guild Warsa 2 bit će obilježen u vikendu od 23. do 25. kolovoza kada će igra imati besplatni trial. Svi zainteresirani za njega mogu se već sada prijaviti registriranjem na službenoj stranici igre.

Komentari (4)

  • brko1

    17.08.2013 - 12:35

    jedan od najboljih MMORPG-a

  • LocDog

    17.08.2013 - 15:16

    Nakon sto sam godinama igrao WoW, sam kupio GW2 day one. igra ima najbolji leveling, ali po meni slab end game content, pa me nije dugo zadrzala nakon sto sam na rangeru nabavio gear

    • th3c4u

      @LocDog, 17.08.2013 - 22:26

      slazem se, fenomenalna igra ali me jednostavno vise ne privlaci i ne igram toliko (koliko WoW npr.) a u istoj sam "poziciji" – end game farm

  • Zeus_CM

    18.08.2013 - 00:22

    Gw2 izbacuje novi sadržaj svaka dva tjedna i to sve besplatno. Stvarno ne vidim drugu igru koja toliko daje za 50 ili manje dolara. Velika preporuka svim ljubiteljima MMO-a, ali i RPG-ova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?