HCL.HR

Guru Gaming ide dalje!

Igor Belan 10.12.2009.   •   3 komentara   •   HCL objave


Za neupućene, Guru Gaming je vrlo uspješan domaći klan kojemu je HCL sa svojom akcijom besplatnoga hostinga i domene za klanske web siteove, pomogao stati na noge.

Kako vrijeme leti kad se zabavljate dokazuje da je već i godina dana prošla od osnutka jednog mladog te nadasve ambicioznog hrvatskog multigaming klana pod nazivom Guru Gaming. O samom nastanku i počecima ovoga klana te osnivanju Udruge za mlade Guru vec se na ovom portalu pisalo. HCL.hr portal je omogućio klanu poddomenu za klanske stranice kao i hosting za iste od samog početka te tako uvelike pomogao i olakšao Guru Gamingu da stane na noge. Sada je to uistinu respektabilan i vrlo aktivan klan sa mnogo odličnih rezultata. Najviše se ističu vrlo dobri rezultati TF2 ekipe koja je u nekoliko bitnih natjecanja i online kupova osvojila prvo mjesto. Doduše, ni Enemy Territory ekipa klana nije imala previše problema sa konkurencijom te je u svojoj povijesti također zabilježila par vrlo dobrih rezultata.

No zašto sve ovo pišem? Naime, do nedavno su se stranice Guru Gaminga nalazile na HCL-ovoj poddomeni (guru-gaming.hcl.hr), no nakon godinu dana uspješnog klanskog igranja, osvajanja raznih turnira i kupova, klan je osjetio potrebu da sa HCL-ove poddomene krene na svoj vlastiti hosting i domenu.

Komentari (3)

  • Blaster32

    10.12.2009 - 20:28

    gg ;D

  • snowblind

    10.12.2009 - 21:52

    sam nastavite tako, pozdrav od Mrcina

  • Mojsije

    11.12.2009 - 02:44

    bravo decki =)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?