HCL.HR

Guru Gaming LoL ekipa se sprema za Grčku, pratite ih sutra u live streamu

Igor Belan 09.09.2012.   •   4 komentara   •   Esport


Najbolja Hrvatska LoL ekipa polako se sprema za Grčku gdje će predstavljati Hrvatsku u finalu Balkan League natjecanja. Pogledajte ih u akciji sutra u 19 i pol putem live streama!

Hrvatske kvalifikacije za League of Legends Balkan League održale su se prije dva tjedna. Ukupno 32 hrvatske ekipe borile su se na najvećem eventu kojeg je domaća League of Legends scena imala priliku doživjeti, a kao što možete zamisliti ulog je bio maksimalan – pobjednik kvalifikacija putuje u Grčku i ima priliku osvojiti 1 200 Eura kao i hardver nagrade u sličnoj protuvrijednosti.

Nakon tri dana nadmetanja u Hrvatskim kvalifikacijama u finalu su se sukobile ekipe Guru Gaming i Insane Quality. Iako je Guru Gaming već upisao jednu pobjedu protiv iste ekipe te imao pobjedu prednosti u velikom best-of-three finalu, ekipa Insane Quality je prvi meč uvjerljivo pobijedila. Još bolji je bio njihov ulazak u treći, odlučujući meč no unatoč velikom zaostatku, kroz meč koji je trajao duže od sat vremena, ekipa Guru Gaming uspjela je okrenuti situaciju i odnijeti pobjedu. Članovi Gurua pod nadmicima Cro Assasin, Dacocro, DominatorGT, tinci i discoLuzer, heroji su koji će predstavljati Hrvatsku na grčkom finalu.

No prije puta u Grčku treba odrediti koje ekipe će se susresti u polufinalu velike LAN završnice. Stoga će se ovoga ponedjeljka, 10. rujna od 19 i 30 na dalje, održati razigravanje po sistemu svako-protiv-svakoga između četiri balkanske ekipe koje putuju u Grčku. Svaka ekipa igrati će tri meča, a rezultati će odrediti parove polufinala. Prva runda na rasporedu je u 19 i 30, druga u 20 i 30 te treća u 21 i 30. Najbolje od svega, ovaj mali seeding turnir moći ćete pogledati u izravnom streamu, a za sve informacije o tome pratite par minuta prije početka Facebook stranicu Hrvatskog ESL-a.

Ekipa Guru Gaminga javlja nam kako će za vrijeme streama na vlastitoj Facebook fan stranici podijeliti nekoliko kodova koje su sa sobom donijeli s Gamescoma. Radi se o “Full Metal Rammus” skinovima te nekoliko Steam igara pa ih svakako ne zaboravite lajkati i okušati sreću sutra tamo negdje oko 19 i 30.

Komentari (4)

  • armin221186

    09.09.2012 - 22:07

    nije lose hoce bti komentator 😀

  • prodigy051

    10.09.2012 - 14:06

    Nađite život xD

  • matic95

    10.09.2012 - 18:03

    Kako su odma konkurenciju izbacili 😛

  • Totoro

    14.09.2012 - 16:14

    e lol koje je to smeće noskilersko sc2 ftw

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?