HCL.HR

H-Hour: World’s Elite taktički došao na Early Access

Stjepan Fikter 21.05.2015.   •   3 komentara


Inspiriran autentičnošću, ali nije rob realizmu – kaže gameplay trailer za H-Hour: World’s Elite, taktički timski shooter iz trećeg lica koji je dostupan u ranoj verziji putem Early Accessa.

Nakon uspješne Kickstarter kampanje, taktički timski shooter H-Hour: World’s Elite otišao je korak dalje u razvoju i u svojoj ranoj verziji postao dostupan igračima putem Steam Early Access programa.

H-Hour se od konkurencije na tržištu razlikuje po tome što se napucavanje odvija iz trećeg lica na što developeri kažu kako ovaj pogled pojačava situacijsku svijest igrača. Uz to, kažu da je pristup dizajnu jednostavan – metci su smrtonosni, a vojnici koji ne surađuju s timom neće dugo živjeti, baš kao u stvarnom svijetu.

Budući da se radi o timskom napucavanju, razvijaju se alati s kojima će se moći stvarati zajednice u obliku klanova s mogućnošću detaljnog vođenja istih, te se najavljuje matchmaking sustav koji bi trebao spajati ljude sličnih vještina u pucanju uz opciju kreiranja lobbya. Format napucavanja je osam na osam s time da bi se u budućnosti taj broj mogao i povećati.

Komentari (3)

  • VladoShady 980

    21.05.2015 - 11:51

    Grafika kao sa ps1

  • vojnovic4

    21.05.2015 - 14:04

    Kad ce ovo na ps4 nakavljeno je na kickstaru

  • Wik7im

    21.05.2015 - 17:56

    nekako lose izgleda..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?