HCL.HR

Halo 2 MP još uvijek na životu

Zoran Žalac 28.04.2010.   •   4 komentara


Iako je Microsoft ugasio servere za stare Xbox naslove, tvrdoglavi fanatici našli su načina kako izbjeći gubitak pristupa multiplayer komponentama.

Sredinom mjeseca koji nam je sada na izmaku, Microsoft je u prijevremenu mirovinu poslao svoju staru Xbox konzolu, ugasivši servere za sve naslove s podrškom za online igru putem Live mreže. Ipak, tvrdoglavi fanatici našli su načina kako izbjeći gubitak pristupa multiplayer komponentama. Šačica upornih igrača tako uopće nije gasila svoje konzole sada već 13 dana za redom, a sve kako bi mogli nastaviti s igranjem Haloa 2. I po njihovim najavama, ustrajat će u toj namjeri sve dok ne budu prisiljeni isključiti svoje konzole zbog nekog razloga. Napominju kako to ne rade zbog nekakve nagrade ili prestiža, već čisto iz ljubavi prema Halou 2. “Kroz tu igru mnogi od nas međusobno su postali stvarno dobri prijatelji, i ponekad nam se čini da smo velika obitelj” – izjavio je jedan od igrača na Bungie-vom forumu.

Komentari (4)

  • gta_fan

    28.04.2010 - 17:32

    Tako vjerni igrači a oni ih gase…šteta

  • xGAME

    28.04.2010 - 19:42

    To je Microsoft, njih nije briga za igrace, samo novce, oni su maximum novaca pokupili kod te igre i sad je gotovo, boli njih kur…

  • Syzygy

    29.04.2010 - 08:15

    To nije Microsoft, to je posao, sta mislis da je sony krenuo radit bilo koju od svojih konzola zbog igraca? Ne, zbog posla i novca.

  • insomniac1984

    29.04.2010 - 10:18

    Da, samo kao microsoft radi love, a ostali ne? hahah rajt, a ovo je fora kako nastavljaju igrati, ali c’mon, pa imaju halo 3, i sad ce reach, bolja grafika, pa nije vrag da dvojku igraju na nekoj plasmi 🙂
    Isti vrag, samo poboljsanija grafika, najbolje za hejlo 1 da jos sve radi, big deal.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?