HCL.HR

Halo 5: Guardians potvrdio izlazak za 2015. godinu

Zoran Žalac 30.03.2015.   •   2 komentara


Iako ga još uvijek stignu odgoditi, u Microsoftu su zacrtali izlazak Haloa 5 za jesen ove godine – točno u mjesec i dan.

Sony i Nintendo svoje velike ekskluzive (Uncharted 4 i Legend of Zelda Wii U) odgodili su za 2016. godinu, no Microsoft planira ostati čvrsto na nogama u 2015. Halo 5: Guardians tako je zacrtao datum izlaska za 27. listopad, što je potvrđeno novim trailerom koji je emitiran za vrijeme sinoćnjeg finala serije The Walking Dead.

Zanimljivo je da je trailer prikazan u dvije varijante. U jednoj je dosadašnji junak Master Chief predstavljen kao antagonist, a u drugoj pak drugi igrivi lik – agent Locke. Iz razvojnog tima 343 Industries poručuju kako će nas peti dio natjerati da preispitamo sve što mislimo da znamo o Halo univerzumu te da će ista priča biti ispričana iz dvije perspektive. Više detalja o tome prije izlaska igre doznat ćemo na E3 sajmu početkom lipnja.

Komentari (2)

  • KhorneFlake

    30.03.2015 - 19:07

    Da je potvrđen izlazak za ovu godinu? Gdje bi Microsoft sebi priuštio odlaganje Halo igre koja je system seller. Čak su Master Chief kolekciju izbacili sa bukvalno neigrivim multiplayerom, tek nedavno je doveden u radno stanje, i dalje ga pomalo glancaju. Uglavnom, ovo je jedina stvar zbog koje žalim što nemam konzolu, mada ne bih bacao pare na nju čak ni zbog Halo-a, jer sam PC-ijevac koji ipak gleda da uloži u mašinu da ga što duže služi. Ostaje mi da se molim da će komšija koji ima XONE uzeti ovo kad izađe, pa mogu ponekad da je obrnem. Story trejleri su prejaki, a dosada pokazano iz MP Bete djeluje super.

  • IaMarmageddoN

    30.03.2015 - 21:01

    DA, i ja bi zbog Forze i Haloa X0

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?