HCL.HR

Halo film ipak stiže – producent: Steven Spielberg

Igor Belan 09.08.2009.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Film baziran na HALO franšizi čini se ipak stiže, nakon što je stavljen na neodređeno čekanje 2008. godine, a zainteresirani producent je Steven Spielberg.

Filmski site IESB javlja kako je Steven Spielberg u aktivnim pregovorima da producira film baziran na HALO franšizi. Točnije, Spielberga je navodno uvelike impresionirao scenarij autora Stuart Beattiea (pisao Pirates of the Caribbean i Collateral) baziran na romanu “Halo: The Fall of Reach” autora Eric Nylanda. Bio bi to prequel originalnoj HALO igri u kojemu bi saznali korijene spartanskih vojnika iz igre te glavnog protagonista franšize Master Chiefa.

Ovo inače nije prvi pokušaj da se napravi film baziran na HALO franšizi. Prvi put je ovakav projekt najavljen još 2006. godine, a njegovi voditelji bili su slavni producent Peter Jackson i režiser Neil Blomkamp. Ipak, sve nade su izgubljene 2008. godine kada je projekt stavljen na neodređeno čekanje. Ako vas zanima više o scenariju, site LatinoReview, još u travnju 2008. godine (stvarno nije fora za 1. travnja), iz anonimnog izvora nabavio je sažetak scenarija prepun spoilera. Pa ako vam je do blagog uništavanja cijelog doživljaja filma, koji će po svemu sudeći ipak ugledati svjetlo dana, kliknite na link ispod.

LINK: HALO film – sažetak scenarija

Komentari (1)

  • marcusban

    17.09.2009 - 02:51

    volio bi viditi dobar film o halou,ma previse sam skeptican da ce to nesto i valjati ,i ako ga uopce bude

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?