HCL.HR

Halo serijal prodan u 65 milijuna primjeraka

Stjepan Fikter 14.07.2015.   •   1 komentara


Da je Master Chief popularan na Xboxu dobro smo znali, ali nam je sada Microsoft otkrio koliko točno je popularan. 65 milijuna igara iz serijala je prodano, ne računajući Halo: The Master Chief Collection.

Kada se spomene Xbox, jedna od prvih asocijacija je i mega popularni Halo serijal koji je svoj život započeo 2002. godine na prvom Xboxu s igrom Halo: Combat Evolved.

Ovaj futuristički FPS serijal tada je počeo osvajati brojne vlasnike Microsoftove konzole, a svakim sljedećim nastavkom Master Chiefova popularnost je nastavljala rasti. Da budemo precizniji, Microsoft otkriva kako su igre iz serijala prodane u ukupno 65 milijuna primjeraka i to bez Halo: The Master Chief Collectiona koji je dostupan od studenog prošle godine.

Iako softverski div nije otkrio u koliko je primjeraka ne baš slavna kolekcija prodana, možemo pretpostaviti da se radi o solidnom broju primjeraka, no ne bi nas čudilo da s izlaskom Halo 5: Guardiansa već ovog listopada, Halo serijal preskoči vrlo respektabilnu brojku od 70 milijuna prodanih kopija. U slučaju da je netko od vas propustio E3, može pogledati kako će izgledati kooperativno igranje u Guardiansu putem priloženog videa.

Komentari (1)

  • VladoShady 980

    15.07.2015 - 06:43

    Sto je previse previse je (reklama uradi svoje)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?