HCL.HR

Halo više nije trilogija nego saga

nebel 22.06.2013.   •   3 komentara


Takozvana Reclaimer trilogija koju je započeo Halo 4 više nije trilogija već saga. To pak znači da nas u skorijoj budućnosti očekuje više od dva nastavka u serijalu.

Kada je Halo 4 najavljen prije dvije godine, Microsoft ga je najavio kao početak nove trilogije. Razvojni tim 343 Industries tu je trilogiju nazvao Reclaimer trilogijom, a ono što smo vidjeli na E3 sajmu trebao je biti Halo 5. Međutim, sada nismo sasvim sigurni hoće li igra nositi peticu u naslovu, s obzirom da je Microsoft promijenio politiku i trilogiju prebacio na sagu. Tim su si potezom omogućili izbacivanje većeg broja Halo igara koje bi mogle biti spin-off naslovi ili ekspanzije, po uzoru na Halo 3: ODST i Halo: Reach.

Dakle, igra koja je predstavljena teaser trailerom na Microsoftovoj E3 konferenciji zasad je samo „novi Halo“ ili “Halo za Xbox One”, iako su i sami predstavnici Microsofta u nekoliko navrata igru nazvali Halo 5. U bilo kojem slučaju, čini se kako Halo neće uzeti pauzu tako skoro, a s obzirom da sve više izdavača pokušava svoje hitove učiniti godišnjim franšizama, ne bi nas čudilo ni da Microsoft također krene tim putem.

Komentari (3)

  • BioShock 4 Life

    23.06.2013 - 12:04

    Meni se ovo fkt ne svidja. Msm doslo je takvo vrijeme da developeri nemaju ideja za nove igre pa upropastavaju stare praveci 115 nastavaka. Halo kao obicna trilogija je bio zavrsen i tu se trebao i zavrsiti. To je ono sto je cinilo car igre, i Master Chiefa legendarnim likom, ne samo u Halo trilogiji, nego i mnogobrojnim drugim igrama.

  • vojnovic4

    23.06.2013 - 13:16

    Meni ovo bas i nesmeta sve dok razvojni studio uzme dovoljno vremena da napravu odlicnu igru.

  • Hannibal_HR

    23.06.2013 - 14:56

    Samo se nadam da će napraviti igru i za pc jer meni je dosta tih Microsoftovog "racizma" i "glupiranje".

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?