HCL.HR

Halo za Xbox One bit će znatno drugačiji od prethodnih igara

ToxarE 10.01.2014.   •   2 komentara


Razvojni tim 343 Industries s novom Halo igrom namjerava odvesti serijal u sasvim drugačijem smjeru sukladno prelasku na novu generaciju Xboxa.

U objavi na svom službenom blogu razvojni tim 343 Industries počastio nas je konceptualnim crtežom iz nove Halo igre za Xbox One. Prvi je to materijal pored E3 trailera koji nam je pokazao Master Chiefa u netipičnom pustinjskom okružju. Kako poručuju u samom studiju, Halo (5) bit će upravo to – značajan odmak od dosad viđenoga u samom serijalu.

„Ponosni smo onime što smo postigli s Halo 4 i sada smo fokusirani na nešto mnogo drugačije dok se prebacujemo na novu generaciju Xboxa. Prikazali smo vam naznaku toga na E3 sajmu prošle godine i uzbuđeni smo što ćemo vam pokazati više toga u ne tako dalekoj budućnosti.“ – stoji u objavi na blogu.

Poznato je kako će igru pokretati i novi engine, no zasad ju nismo imali prilike vidjeti, a ni 343 Industries nije htio pričati o grafičkim unaprjeđenjima koja će doći prelaskom na Xbox One. Vidjeli smo tek spomenuti E3 trailer koji možete pogledati gore, a ranije navedeni konceptualni crtež provjerite ispod ovog teksta u našoj galeriji.

Komentari (2)

  • undertaker01

    10.01.2014 - 19:07

    Jeli ova slika pravi ss iz igre ili neki concept art?

    • R4iden

      @undertaker01, 10.01.2014 - 19:29

      na ign-u je pisalo da je koncept

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?