HCL.HR

Hard Reset artbook objavljen kao PDF datoteka

Renato Pedišić 22.07.2012.   •   2 komentara


Cyberpunk pucačina iz prvog lica, Hard Reset zabavlja PC igrače još od rujna prošle godine. Sada možemo skinuti i pregledati crteže koji su bili osnova igre.

Flying Wild Hog, tim sastavljen od ljudi koji su svoj radni vijek proveli u City Interactiveu, People Can Fly i CD Projektu, prošle nam je godine isporučio cyberpunk pucačinu iz prvog lica zvanu Hard Reset. Ta je old-school pucačina po uzoru na Quake i Unreal serijale pobrala mahom dobre ocjene, a kao promociju njenog sniženja na Steamu dobili smo besplatno cjelokupni artbook igre.

Artbook možete preuzeti ovdje, tu ili tu, a zbog velike navale cjelokupne gamerske populacije ti serveri se često ruše, a skidanje traje neuobičajeno dugo. Teška 137MB i 46 stranica duga, kolekcija ilustracija koji su služile kao osnova igre donosi nam interesantno viđenje Hard Resetova svijeta kroz oči umjetnika.

Ako se navala na servere poslužitelja stiša, definitivno skinite ovaj artbook jer vas možda zainteresira za Hard Reset koji vas, ako ste ljubitelj old-school napucavanja, neće razočarati.

Komentari (2)

  • Metalni

    22.07.2012 - 12:54

    Treći link radi ko zmaj, skinuto za koji minut…

  • Lord of Destruction

    23.07.2012 - 13:38

    fora i bravo za developere, drugi inace takve stvari naplacuju ili daju samo uz preorder i slicno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?