HCL.HR

HCL organizira veliki gaming event u sklopu Croatia Music Weeka u Zagrebu

Igor Belan 07.09.2016.   •   13 komentara


Vrhunski svjetski DJ-i osigurat će spektakularan novogodišnji doček u Areni Zagreb i atraktivan program tijekom prvog tjedna 2017., a HCL će vam na istoj lokaciji prirediti gaming event za pamćenje.

zagreb-gaming-championship

Na danas održanoj konferenciji za novinare u Zagrebu, Nikola Bušljeta, direktor ULTRA Europe festivala, Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa, Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, Ivo Baldasar, gradonačelnik Grada Splita, i Ivica Lovrić, pročelnik ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba predstavili su zajednički projekt koji će ove zime obogatiti turističku ponudu Zagreba.

Zagreb će na Staru Godinu i tijekom prvog tjedna 2017. ugostiti sedmodnevno događanje Croatia Music Week, koje donosi niz nastupa vrhunskih svjetskih DJ-a, spektakularan novogodišnji doček i glazbeni tjedan koji će obogatiti zimsku turističku ponudu Grada Zagreba.

Cjelotjedni program Croatia Music Weeka od 31.12.2016. do 06.01.2017. u zagrebačkoj Areni organizira se u suradnji s Gradom Zagrebom, Turističkom zajednicom Grada Zagreba i vodećom turističkom agencijom Atlas, a HCL će biti organizator i medijski pokrovitelj velikog gaming eventa koji će biti važan dio Croatia Music Weeka.

Program Croatia Music Weeka starta u subotu, 31.12, sa spektakularnim New Year’s Eve 360° partyjem u zagrebačkoj Areni. Zagrepčanke, Zagrepčani i njihovi gosti iz Europe i svijeta imat će priliku ući u 2017. u ritmu najbolje svjetske elektronske plesne glazbe, uz vrhunsku milijunsku produkciju.

Croatia Music Week Zagrebu nudi sadržaj kakav imaju brojne svjetske i europske metropole i pretvara ga u svjetsku novogodišnju destinaciju, a očekuje se da će više od 10.000 posjetitelja doći u Zagreb dočekati Novu godinu i uživati u nezaboravnom doživljaju.

Headliner večeri je legendarni Armin Van Buuren, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a koji je čak 5 puta proglašen najboljim svjetskim DJ-em i jedini koji je tu titulu osvajao četiri godine zaredom! Autor je radijske emisije koja ima više od 37 milijuna slušatelja, a hrvatska publika ga itekako dobro poznaje i obožava njegove energične nastupe. Nakon  četiri nastupa na ULTRA Europe festivalu u Splitu, Armin prvi puta u svojoj karijeri dolazi u Zagreb da bi svim posjetiteljima New Year’s Eve 360° omogućio nezaboravan novogodišnji doček kao u najvećim svjetskim metropolama.

armin-van-buuren

Na stageu će mu se pridružiti i MOTi, nizozemski producent i electro house DJ, koji je najpoznatiji po svojim suradnjama s vrhunskim svjetskim DJima, kao što su Tiësto, Major Lazer i Martin Garrix. Iz Nizozemske dolazi i Sander van Doorn, DJ i producent elektronske plesne glazbe. Tijekom karijere remiksirao je brojne svjetske izvođače, kao što su Depeche Mode, Sia, The Killers i Robbie Williams, a karijeru su mu obilježile i suradnje s kolegama, Swedish House Mafiom, Martinom Garrixom te Dimitri Vegasom & Like Mikeom. Line up NYE 360° programa čine i Juicy M, mlada ukrajinska electro i progressive house DJ-ica i producentica, nizozemski DJ Julian Jordan i trance DJ David Gravell.

zagreb-gaming-championship-2

U nedjelju, 01.01. održat će se NYE REPLAY (repriza novogodišnjeg dočeka) uz nastupe poznatih DJa, a na najvećoj reprizi novogodišnjeg dočeka u Hrvatskoj očekuje se velik broj partijanera iz Hrvatske, regije, iz Europe i s drugih kontinenata.

ZAGREB GAMING CHAMPIONSHIP

Paralelno će se u Areni u ponedjeljak i utorak, 02. i 03. 01.  održavati i  Zagreb Gaming Championship – veliki gaming turnir koji ćemo organizirati i medijski popratiti mi s HCL-a, a svoje sudjelovanje na turniru su najavili neki od najboljih svjetskih timova.

Bit će to prvi put da se jedan gaming event, odnosno esports natjecanje održava u Areni Zagreb koja može primiti do 20 000 ljudi. Na Zagreb Gaming Championshipu moći ćete popratiti dva glavna turnira i nekoliko manjih natjecanja, kao i hrpu dodatnih, zabavnih sadržaja vezanih za gaming te prezentacije novih tehnologija. Više detalja o ovom velikom gaming eventu objavit ćemo na stranicama HCL portala kako se datum održavanja događanja bude približavao, no možete očekivati doživljaj gaminga na jednoj novoj razini uz jednu od najboljih produkcija na svijetu u organizaciji Croatia Music Weeka.

U srijedu, 04.01, program u Areni donosi nastupe nekih od najpopularnijih svjetskih DJ zvijezda koje redovno nastupaju na ULTRA festivalima širom svijeta, a line up će biti objavljen uskoro. Četvrtak, 05.01. donosi bogat program, a DJ-i će biti objavljeni uskoro putem komunikacijskih kanala projekta.

Zadnji dan Croatia Music Weeka u petak, 06.01, u Arenu donosi program UMEK 1605 uz slovenskog DJ-a Umeka koji je jedan od najzaposlenijih techno DJ-a u regiji. Na stageu će mu se pridružiti još jedna regionalna DJ zvijezda u usponu, a organizator će uskoro objaviti o kome je riječ.

Organizatori Croatia Music Weeka su ULTRA Europe, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba  i Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj.

CIJENE KARATA

Karte za New Year’s 360° u prvoj fazi prodaje moći će se kupiti po povoljnijoj cijeni. Karte će biti u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VVIP zonu.  Upiti za VIP i VVIP karte mogu se slati na [email protected]. Ostale cijene po kategorijama moći će se pronaći na  stranicama  www.croatiamusicweek.hr.

Komentari (13)

  • bartul_9

    07.09.2016 - 19:51

    Svaka cast HCL! Nadam se da cu doc na ovaj show.

  • Hazardous Material

    07.09.2016 - 20:45

    Nadam se ću doći ako skupim dovoljno novaca.
    Tko će od vas iz redakcije biti tamo?

  • strma

    07.09.2016 - 20:46

    opaa to je to ,, kad neki partijaju i zabavljaju neki ce moc igrat igre 😀 lol

  • GTA222

    07.09.2016 - 21:02

    Bandić i kompanija vjerovatno reklama za izbore.

  • trulex

    07.09.2016 - 21:27

    Aj me ne jbi da je Bandić ono. Hebote pa i igrica će igrat samo da se promovira. Severina mu ni do koljena nije.

  • krosis

    07.09.2016 - 21:58

    Off-topic….drago mi je da je HCL postao ( po meni) najjači gaming portal u hr i da organiziraju ovako velike stvari….sjećam se dana kada sam prvi put naletio na HCL i to potpuno slučajno…..mislim da sam bio 7-8 raz i tražio sam nešto o klorovodičnoj kiselini za kemiju….umjesto toga našao sam HCL 😀 …. i od tada i dan danas sam ovdje….i kad kog me zanima da li je izašla neka nova igra…prvo dodjem tu pa onda rovim dalje…..svaka čast HCL samo naprijed….. 😉

    • Zoran Žalac

      @krosis, 07.09.2016 - 23:46

      Ispada da nam se najviše isplati promovirati po učionicama za kemiju.

    • krosis

      @Zoran Žalac, 08.09.2016 - 20:06

      Tako nekako 😀

  • c0bra123

    07.09.2016 - 22:21

    Čestitke ekipi iz HCL.HR!! Iskreno: Bilo je pitanje vremena kad će se nešto veliko odvijat u Zagrebu a vi da budete organizatori i da privuče broje fanove, em sa portala i foruma, em iz Europe. Sretno sa organizacijom i neka sve prođe akbd uredu! 🙂

  • l)oolvl

    08.09.2016 - 03:25

    ajde baš super, čekam više informacija o ovome vašem gaming eventu, od muzike me zanima samo Umek.

  • Tony Ghost

    08.09.2016 - 10:36

    Ne razumijem cemu bandic. Nece se valjda nova fontana otvorit. Tom parazitu nebi dopustio da dode.

  • rkatar

    08.09.2016 - 12:11

    oho, priroda i društvo znači, odnosno kemija i gaming 😀

  • MaliMicek

    08.09.2016 - 15:30

    Dolazim!!! Ali naravno zanima me samo gejming turnkas ne ovaj copy paste ultre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?