HCL.HR

HCL predviđa: Što ćemo igrati na PlayStationu 4?

Patrik1717 18.02.2013.   •   HCL


Povodom velike Sonyjeve najave koja se očekuje ove srijede, odlučili smo predvidjeti i nabrojati igre koje nas očekuju na novoj PlayStation konzoli.

Najava nove konzole uvijek je velik događaj za čitavu industriju videoigara. No osim otkrivanja samog hardvera, važan događaj je i predstavljanje novih igara. Dobar dio njih u tom se slučaju krije od očiju javnosti jer takvi naslovi izravno prikazuju hardversku moć konzole i od njih se očekuje da iznenade, šokiraju i očaraju igrače. Samim time, ne možemo znati što nas to točno očekuje 20. veljače, za kada je zakazan veliki Sonyjev event u New Yorku. Međutim, ako malo naćulimo uši dolazimo do nekih izvjesnih naznaka o mogućim najavama novih igara.

U našoj novoj najavi stoga smo istražili različite glasine vezane za igre u režiji samog Sonya, ali i ostalih kompanija, te smo na temelju toga složili naše predviđanje koje će vam reći što ćemo igrati na PlayStationu 4, odnosno novoj Sonyjevoj konzoli – kako god da se zvala. Pa stoga prije nego u srijedu vidimo kako izgleda budućnost PlayStationa, svakako pročitajte što bi nas u njoj trebalo dočekati.

NAJAVA: Što ćemo igrati na PlayStationu 4?