HCL.HR

HCL predviđa: Što ćemo igrati na PlayStationu 4?

nebel 18.02.2013.   •   HCL objave


Povodom velike Sonyjeve najave koja se očekuje ove srijede, odlučili smo predvidjeti i nabrojati igre koje nas očekuju na novoj PlayStation konzoli.

Najava nove konzole uvijek je velik događaj za čitavu industriju videoigara. No osim otkrivanja samog hardvera, važan događaj je i predstavljanje novih igara. Dobar dio njih u tom se slučaju krije od očiju javnosti jer takvi naslovi izravno prikazuju hardversku moć konzole i od njih se očekuje da iznenade, šokiraju i očaraju igrače. Samim time, ne možemo znati što nas to točno očekuje 20. veljače, za kada je zakazan veliki Sonyjev event u New Yorku. Međutim, ako malo naćulimo uši dolazimo do nekih izvjesnih naznaka o mogućim najavama novih igara.

U našoj novoj najavi stoga smo istražili različite glasine vezane za igre u režiji samog Sonya, ali i ostalih kompanija, te smo na temelju toga složili naše predviđanje koje će vam reći što ćemo igrati na PlayStationu 4, odnosno novoj Sonyjevoj konzoli – kako god da se zvala. Pa stoga prije nego u srijedu vidimo kako izgleda budućnost PlayStationa, svakako pročitajte što bi nas u njoj trebalo dočekati.

NAJAVA: Što ćemo igrati na PlayStationu 4?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?