HCL.HR

HCL VIDEO: Captain Toad: Treasure Tracker i leveli od kojih vam se vrti u glavi

Igor Belan 17.01.2015.   •   3 komentara


Ravno iz Nintendovih studija stiže nova igra koja bi vam mogla zapetljati mozak u čvor i prekrižiti oči. Pogledajte kako se igra.

Priznajem, nakon gledanja ovog videa možete pomisliti da je Captain Toad: Treasure Tracker iznimno jednostavna igra namijenjena primarno djeci. No to nije u potpunosti istina pa želim odmah jednu stvar razjasniti.

Istina, šareni vizuali i neodoljivo simpatični Cpt. Toad sigurno će se svidjeti najmlađem gameru u kući, ali kad on ode spavati i tata bi vrlo lako mogao uzet kontroler u ruke i probat one malo teže levele. A takvih ima, no ruku na srce – ni oni nisu pretjerano teški. Ali to nije loše.

U ovoj igri rješenje se uvijek nalazi negdje iza ugla – doslovno. Prema onome što sam dosad odigrao, balans težine izvrsno je pogođen pa leveli s početka lijepo uvode igrača u osnovne mehanike igranja, a kasniji leveli ne zamaraju sa zagonetkama zbog kojih se stalno vrtite u krug i na kraju prestanete igrati. Drugim riječima, zapet ćete na nekim dijelovima, no nikad toliko dugo da osjećate zamor, a kada nađete riješenje osjećat ćete se pomalo pametno.

Leveli koje ću vam pokazati u ovom videu su tek neke početne dionica i dok izgledaju lijepo i simpatično, jer takva je cijela igra, nisu pretjerano inteligentno dizajnirani ni zahtjevni za prijeći. Poanta videa je pokazati vam osnove igre, bez nekog spoilanja, pa ćete one zahtjevnije i inteligentnije levele doslovno morati zamisliti. Mogu vam samo reći da postoje; stvarno – postoje. Eh da, morat ćete zamisliti i kako igra izgleda u 60fps-a, jer sam uspio zaboravit da YouTube sada podržava takav framerate pa sam snimio igru u staroškolskih 30 sličica po sekundi. Glupan.

Komentari (3)

  • l)oolvl

    17.01.2015 - 22:16

    čini se zaista simpatično i originalno 🙂 bilo bi lijepo vidjeti još gameplaya ako možete da posnimite…

  • adycro

    19.01.2015 - 15:50

    Nitendove igre uvjek odišu mastovitosti i kreacijom, igra se cini da je idealna za relax 😀

  • Lepoglava

    10.02.2015 - 14:14

    Vrlo je super. Ako ne može skakati zbog torbe, neka si skine torbu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?