HCL.HR

HCL VIDEO: I najzanimljivije igre 10. mjeseca su…

Igor Belan 03.10.2015.


Napisao sam naslov kao da su igre koje smo izabrali za novi video dobile neku nagradu, ali nisu. Bar ne još. Jer sasvim je moguće da ćemo neku od njih spominjati u Zlatnom Dabru.

Već četiri godine bez prestanka svaki mjesec vam donosimo naš video specijal o najzanimljivijim novim igrama tog mjeseca i ovo je dosad najkasniji datum objave takvog videa. Bravo mi! Kasnimo malo iz niza razloga koji uključuju gotovo usporedan izlazak dvaju nogometnih igara čijim se recenzijama bavimo, dolazak nekog krasnog hardvera u naše urede (video recenzije uskoro), a tu je naravno i rad na našem velikom redizajnu (stiže, stiže, samo još nemamo datum).

Sreća u nesreći je da prva igra koju se po našem sudu isplati izdvojiti u novom videu ionako izlazi tek 6.10. pa ne bismo previše kasnili s videom ni da smo ga objavili sutra. Bilo kako bilo, video je sada tu, kao i tradicionalna puna lista igara koje dolaze ovog mjeseca. Znate proceduru – pratite link i javite u komentarima što vi planirate zaigrati u narednih 30-ak dana.

VIDEO SPECIAL: Najzanimljivije igre u 10. mjesecu

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?