HCL.HR

HCL VIDEO I SLIKE: Pogledajte kako je prošao naš Hearthstone Fireside Gathering u Zagrebu

Igor Belan 26.05.2015.   •   5 komentara


Prošle nedjelje ljubitelje Hearthstonea okupili smo u zagrebačkom Kava Tava baru. Pogledajte kako je prošla velika finalna borba turnira i provjerite galeriju slika iz Kava Tave.

Nakon Hearthstone okupljanja i turnira u Rijeci, ovu nedjelju organizirali smo tzv. Fireside Gathering i u Zagrebu u Kava Tava cafe & breakfast klubu. U veoma ležeran i retro prostor Kava Tave igrači Hearthstonea počeli su stizati i do sat vremena prije najavljenog početka okupljanja od 12 do 18 sati, a zbog većeg odaziva od očekivanog cijeli program bio je gotov tek oko 20 sati. Kao i u Rijeci naš fotograf Pero pokrio je fotkanje cijelog okupljanja, a najbolje slike možete provjeriti u punoj galeriji (pri dnu članka ističemo samo osam fotki, no ima ih više u galeriji).

Što se turnirskog dijela tiče, odigrala su se ukupno tri bracketa sa 16 natjecatelja, a kako ja ovaj put zbog obaveza nisam mogao prisustvovati, titulu gubitnika dana iz HCL ekipe preuzeo je naš Miroslav i to sa stilom (3:0). No da maknemo fokus sa činjenice da je uspio izgubiti s lošijim rezultatom nego ja vikend prije u Rijeci, na linkovima ispod možete provjeriti kako su se odvijali svi mečevi turnira i tko je sve sudjelovao.

LINK: Hearthstone FG Zagreb – bracket #1 (pobjednik: harma)
LINK: Hearthstone FG Zagreb – bracket #2 (pobjednik: Aginho)
LINK: Hearthstone FG Zagreb – bracket #3 (pobjednik: hungry4kills)

Pobjednici ovih bracketa ušli su u polufinale gdje im se pridružio i roverandom koji je bio drugoplasirani u 1. bracketu. Do velikog finala cijelog susreta na kraju su dogurali hungry4kills i harma, a njihov napeti finalni okršaj možete pogledati kroz video ispod.

Naravno, svi mečevi igrali su se po službenim Conquest pravilima, a kako je i ovo zagrebačko okupljanje bio službeni Fireside Gathering, pobjednici sva tri bracketa osigurali su si prolaz u sljedeći krug Blizzardovih kvalifikacija za veliki Fireside Gathering Championship.

Zahvaljujemo se Asusu što su nam posudili jedan od najmoćnijih laptopa na tržištu da možemo snimiti finale (gornji video), Nvidiji što je pomogla dopuniti nagradni fond za natjecatelje i naravno KavaTava baru što su nas ugostili u svom prostoru. Gledajući ove slike iz KavaTave još mi je više žao što nisam mogao doći – posebno moram pozdraviti i našeg forumaša Jasmina koji je došao na okupljanje više-manje samo zbog mene. Vidimo se neki drugi put.

Ako ste vi bili na jednom od naših Hearthstone Fireside Gathering okupljanja u Rijeci ili Zagrebu, javite nam se malo s dojmovima ispod u komentarima ili u ovoj forumskoj temi.

Komentari (5)

  • beowulf112

    26.05.2015 - 22:06

    meni je ovo glupo..jedino se sjecam onih karti yu.gi oh kad sam bio klinac..organizirajte yu gi oh turnir hahah 🙂

    • tiestolord

      @beowulf112, 26.05.2015 - 22:31

      Tebi je, drugima nije i ovo je velik plus za ljude koji igraju Hearthstone u HR.

    • grgoljblaster

      @beowulf112, 27.05.2015 - 07:42

      Ua Yugioh, hocemo Android Netrunner!

  • Vigdys

    27.05.2015 - 13:25

    super! hoće li možda biti novo okupljanje u Zgu uskoro, s obzirom da su neki propustili radi učenja :/

  • ?ux

    27.05.2015 - 13:59

    Ako bude dovoljno interesa, bit će toga još 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?