HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo i komentiramo Castlevania: Lords of Shadow u PC izdanju

ToxarE 05.09.2013.   •   2 komentara


Ususret izlasku nastavka, Castlevania: Lords of Shadow koji smo nahvalili u recenziji, nedavno je izašao i za PC. Zaigrali smo PC verziju i malo to sve prokomentirali.

Ako nas niste pratili prije tri godine vjerojatno vam je promakla i naša recenzija tada svježe izdane igre Castlevania: Lords of Shadow. Bila je to i ostala dobra reimaginacija Castlevania serijala u okvirima jednog hack and slash naslova u tri dimenzije, ali bila je to i ekskluziva za konzole. No nepravda učinjena nad PC igračima sada je ispravljena – Konami je nedavno izdao PC verziju igre u obliku tzv. Ultimate Editiona. Kako zgodno! Sad se taman stignete uhodati u Lords of Shadow serijal pred dolazak dvojke, koja je odmah u startu najavljena za PC.

Naš Vjeran dobio je priliku zaigrati ovo ultimativno izdanje igre na svojoj ultimativnoj PC mašini, a osjetio je potrebu prokomentirati to svojim ultimativnim glasom. Stvoren je tako još jedan ultimativan gameplay komentar video HCL-a, a pogledati ga možete odmah ispod.

Jeste vi iskoristili priliku i zaigrali Lords of Shadow na svojoj ultimativnoj PC mašini? Je bilo ultimativno? Ako nemate pojma o kojoj mi to igri pričamo ovdje, pored gledanja videa možete proučiti i našu tri godine staru recenziju Xbox 360 verzije.

RECENZIJA: Castlevania: Lords of Shadow

Komentari (2)

  • maxim.x

    08.09.2013 - 08:34

    Poceo sam igrati i svida mi se…ali veliki minus mi je ta fiksna kamera- zbog nje neznam dali cu igru uopce zavrsiti, bas mi je iritantna.

  • afterlife

    10.09.2013 - 16:14

    kako namistiti na joystic,skinuo sam program za xbox360 controller i u programu ga prepoznaje,al u igri ne

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?