HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo ledeni Arkham Origins DLC – Cold, Cold Heart

Vjeran Nagy 24.04.2014.   •   3 komentara


Prednastavak uspješnog Arkham serijala, Arkham Origins, dobio je svoj prvi pravi story DLC u kojemu Batman mora izmlatiti zaleđeni tur gospodina Freeza. Zaigrali smo ga i prokomentirali.

Nakon povećeg broja dodatnih kostima i jednog paketa s challenge mapama, Cold, Cold Heart predstavlja prvi pravi DLC dodatak koji nastavlja i produbljuje glavnu priču Arkham Originsa.

Radnja DLC-a se odvija na Silvestrovo odnosno na noć uoči Nove godine, a donosi nam neke nove lokacije i likove od kojih je svakako najbitniji Batmanov strašni neprijatelj tragične pozadinske priče – Mr. Freeze.

Za strastvenog Batman ljubitelja poput mene bilo je zbilja neupitno hoću li se vratiti se u Arkham Origins – meni najdraže igre u serijalu, kojeg ionako nisam prestao igrati još od listopada prošle godine. U videu koji sam vam pripremio možete ukratko pogledati što novi DLC donosi i saznati neke nove stvari o Batman i Arkham svijetu. Naravno, bez straha da ću vam spoilati priču.

Cold, Cold Heart moguće je nabaviti na Steamu po cijeni od 9,99 €, a ljubitelji serijala koji su se u startu osigurali kupnjom Season Pass dodatka imaju ledeni DLC odmah na raspolaganju. Da ne bi bilo zabune, ukoliko želite posjedovati svaki Arkham Origins DLC dodatak, kupnjom Season Passa za 18,99 € otključavaju vam sve svi paketi uključujući i Cold, Cold Heart, ali i svaki DLC koji bi mogao izaći u budućnosti. Isto vrijedi i za konzolaške inačice naravno, a ovaj DLC je dostupan za sve platforme na kojima je igra izašla, osim za Wii U.

Komentari (3)

  • Vailent

    25.04.2014 - 00:00

    Poprilično zanimljiva igra,vrijedno ju je probati

  • goldfinger

    26.04.2014 - 15:07

    Već je spremno…Samo treba početi.

  • rsv051

    31.05.2014 - 22:43

    Dosta mi je ovoh dugotrajnih video komentara….kad će klasične video recenzije…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?