HCL.HR

HCL VIDEO: Istražujemo svemirski misterij igre The Fall

Igor Belan 15.07.2015.   •   4 komentara


Jedna vrlo interesantna ZF priča manifestirala se prošle godine u obliku igre The Fall, ali tek sada kad je izašla na konzole sam ju stigao malo zaigrati. Pogledajte kako to izgleda dok čekate recenziju.

Ako volite znanstvenu fantastiku i još k tome niste ograničeni idejom da svaka igra mora izgledati turbo-realistično, The Fall bi vam mogao sjesti k’o budali šamar. Ova igra iz Over the Moon Gamesa postavlja vas u neugodne situacije u kojima treba riješiti zagonetke, upucati negativce i donijeti neke teške odluke.

Vi ste umjetna inteligencija robotskog odjela koja se aktivirala kada je ljudski vlasnik istog izgubio svijest nakon nesreće. Sada kad se vaš podsustav aktivirao imate samo jedan cilj – preuzeti kontrolu nad robotskim odjelom i pronaći način da spasite onesviještenog “pilota” zatočenog unutra. Problem je u tome što se nalazite na nekakvom misterioznom svijetu gdje nisu svi prijateljski nastrojeni, a vi se kao umjetna inteligencija u svojoj misiji očuvanja života pilota cijelo vrijeme morate držati protokola.

Što nije uvijek moguće.

Priča se tu malo komplicira, no pričat će vam više o tome naš Juraj u svojoj recenziji. Danas vas samo pozivam da zajedno sa mnom bacite prvi pogled na malo gameplaya iz PC verzije The Falla. Snimio sam samo jednu jednostavnu zagonetku s početka, nema nekih spoilera.

Zašto sada snimamo The Fall? Objašnjeno je u videu, ali ne škodi ni ovdje ponoviti da nam je povod dao jučerašnji izlazak porta za PS4 i XBO konzole.

Komentari (4)

  • GAMERWORLD

    15.07.2015 - 19:14

    Dobra igrica svaka cast igore na gameplayu.

  • Cryster

    15.07.2015 - 19:17

    Na prvi pogled me igra podsjeca na Swapper kada se upali taj flashlight

  • Anomaly

    15.07.2015 - 19:48

    Ovo je tek prva episoda a biće ih tri.

  • Artyom

    16.07.2015 - 13:12

    Prešao sam ovo prije nekih godinu dana. Igra je odlična, super izgleda, ima super tematiku, i zna biti poprično teška na nekoliko djelova. Ali isplati se potruditi se!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?