HCL.HR

HCL VIDEO: Jason Statham nam se ukazao u Unchartedu 3

Igor Belan 11.10.2015.   •   11 komentara


Pogledajte kako prolazim kroz podzemlje Londona u društvu Jasona Stathama, glumca i akrobata, igrajući Uncharted 3 u poboljšanom izdanju za PlayStation 4.

Moje vrijeme s The Nathan Drake Collectionom bliži se svome kraju. Sutra moram poslati taj Blu ray disk koji sadrži sve tri Uncharted igre prema drugom kraju zemlje, tamo gdje radi i živi naš Zoran Žalac koji će vam cijelu tu PS4 kolekciju i recenzirati. Pomalo sam tužan zbog toga jer nisam uspio završiti sve tri igre, ali siguran sam da će Zoran biti toliko dobar da će mi vratiti disk kada završi s recenzijom. Jelda Zorane?

No bez brige, neću mu poslati ništa prije nego video komentarima pokažem sve što sam obećao. Nakon što sam vam pokazao prvi i drugi Uncharted u tom PS4 izdanju, vrijeme je da pokažem i prokomentiram malo gameplaya iz trećeg, onog koji nosi podnaslov Drake’s Deception. Riječ deception, naravno, znači obmana pa sam ja simbolično odlučio malo obmanuti vas naslovom ovog videa. Ali samo malo – djelomice je istina. Tip je isti Statham!

Komentari (11)

  • Wingmaker

    11.10.2015 - 20:19

    Belane prisilio si Jasona Stathama da se "popne u zid", pa ti si slobodni zidar ;P he-he.

  • trulex

    11.10.2015 - 20:34

    Ooo napokon opet mogu komentirati na vijesti, to HCL.hr ančartd 3 je odličan

  • snooker

    12.10.2015 - 10:24

    ovako kad pogledam ovaj video i one prošle nije mi jasno zašto je oko ovoga stvoren toliki hype i onolike ocjene po sajtovima… izgleda kao običan tps sa malo penjanja i zagonetki, ništa što dosad nismo već vidili…

    • l)oolvl

      @snooker, 12.10.2015 - 15:13

      skroz si u pravu

  • mickolopi

    12.10.2015 - 11:32

    `Igore, mogu ti reci da si izabrao najgore djelove od U1, 2 i 3 da prikazes na ovim snimcima, ocigledno nisi htio dalje igrati i zamarati se 🙂
    Mozda bolje ako vec nisi htio puno igrati, prikazati od U2 sami pocetak koji je odlican, kad se pentra uz voz, ili od U3 kad pocinje tuca u baru pa potom prikazati onaj The Last of Us easter egg. Nego nisi ti igrao ove igre, pa nisi ni znao sto da prikazes 😛

  • wyzard

    12.10.2015 - 14:18

    "Dva metra dalje od mene"

  • l)oolvl

    12.10.2015 - 16:10

    dobro napravljen video – kvalitetno prikazan gameplay, a spoileri izostavljeni. btw, možda bi se tu i tamo moglo posnimiti i neki gameplay koji je čisto glupiranje u igrama, poput ovih fora sa Jasonom, pa smontirati malo.. možda nešto poput "We broke" serijala na YT, hm ?

    • Ementaler

      @l)oolvl, 12.10.2015 - 18:28

      Umislit ću se čovječe, ovo je drugi put u kratkom vremenu da vidim pohvalu za video u komentarima 🙂 tnx. Dobra ideja za glupiranje s bugovima… Ako bude vremena nesto takvo bi mogli srediti cisto iz srpdancije.

    • TeroXCro

      @l)oolvl, 12.10.2015 - 19:27

      Da ,a i tu nebi bilo ni loše u taj "We broke" serijal ubaciti možda malo glitchanja igara.Znači ništa specijalno samo nešto legendarno kao noclipanje u Half-Life 2(sati i sati urnebesne zabave i šamaranja G-man "pištoljčičem" i crowbarom-epski trenutci,uistinu)

  • Ementaler

    @Black_Pirate, 12.10.2015 - 14:22

    Pa odigrao sam te dijelove očito, jer to što opisuješ je sami početak 🙂 Ali u tim dijelovima praktički nema gameplaya. To je više QTE nego išta drugo, pa to nisam htio prikazivati (tučnjava u baru u U3 ili vlak na rubu u U2). Plus, htio sam kao i uvijek zaobići spoilere i pokazati neke dionice igre gdje nema puno cutscenea ili momenata važnih za priču, što je gotovo nemoguće u Unchartedu gdje su cutscene stalno prisutne. A dalje od petog poglavlja ni u jednoj igri nisam htio pokazati, opet zbog spoilera.

  • Ementaler

    @IaMarmageddoN, 12.10.2015 - 09:38

    Jesi vidio! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?