HCL.HR

HCL VIDEO: Komadamo čudovišta u Killing Flooru 2

Igor Belan 15.04.2015.   •   5 komentara


Dobili smo priliku zaigrati impresivni novi Killing Floor naslov prije nego se uopće pojavi na Steam Early Accessu. U predivnih 60 FPS-a pogledajte kako je divno komadati čudovišta dok s kolegama pokušavate preživjeti.

Neke od najboljih stvari dođu ti bez da ih uopće očekuješ. Tako je i meni na mail stigao poziv za isprobavanje beta verzije Killing Floora 2 tjedan dana prije nego igra svima postane dostupna kroz Steam Early Access.

Nikad nisam igrao prvi Killing Floor, ali svjestan sam da je popularan i cijenjen, a kolega Stjepan je posljednjih mjeseci redovito izvještavao o nastavku i polako me zainteresirao za tu igru koja želi biti krvava i odvratna kao Soldier of Fortune, samo još više.

Za divno čudo, iako se radi o beta verziji, Killing Floor 2 nema nekih previše očitih bugova, ne ruši se na desktop i lijepo se vrti čak i na malo starijim konfiguracijama. Uz krasne efekte usporavanja vremena, odličan osjećaj napucavanja i zanimljiva melee oružja, poprilično je zabavan i za igrati. No to ću vam najbolje prenijeti kroz ovaj video komentar u kojemu s još dva igrača pucam, skačem, varim i paničarim.

Komentari (5)

  • beowulf112

    15.04.2015 - 22:35

    sramota da nema komentar 🙂 ja sam imao pristup beti i igraj je bas zabavna a boss je bas izazovan ali uspio sam ga dva puta sredit s ekipom(bili su neki uhodani za razliku od mene)..uglavnom mislim da jej jako zabavno igrati u co opu i nije ni skupa igra.30 eura ili tako nesto

  • perisimus

    16.04.2015 - 14:25

    Jel ti toi imaš namazane nokte Igore?

  • Doc Holliday

    16.04.2015 - 14:52

    No more room in hell meni djeluje bolje, igrao sam ga, dosta konfuzan, a killing floor nisam, ali po ovome sto vidim No more room in hell mi izgleda zanimljivije.

    • Ementaler

      @Doc Holliday, 17.04.2015 - 07:57

      Nisam igrao No More Room in Hell, ali po videima mi djeluje dosta primitivnije i manje razrađeno od ovoga. Ne znam, morat ću probat 🙂

  • Ementaler

    @Xerodix, 16.04.2015 - 15:54

    Da da, bio je utorak kad sam snimao. A utorkom se mažu nokti naravno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?