HCL.HR

HCL VIDEO: League of Shazaam #7 – Jungle Evelynn

Vjeran Nagy 31.01.2014.   •   5 komentara


U novoj epizodi League of Shazaama za svoje oružje dominacije Vjeran je odabrao vragolastu Tango Evelynn koju je zatim uputio na jedan plesnjak kroz džunglu, a koliko uspješno je Evelynn pohvatala korake pogledajte u videu.

Konačno smo došli i do Evelynn koju ste zahtijevali u gotovo jednakoj mjeri koliko i Lee Sina. Kao i Aatrox s kojim sam zaigrao u jednom od prijašnjih videa, Evelynn su također zahvatile promjene s ciljem da ju se uravnoteži. Nakon što je gotovo dvije cijele sezone provela na klupi u trećoj ako ne i četvrtoj postavi, Evelynn je prvotno zadobila promjene koje su je vratile nazad među velikane – stealth mehanika joj je maksimalno poboljšana, moć udara povećana, a čak je i njezin ultimate napad korjenito izmijenjen.

Nakon tih bitnih izmjena, Evelynn se često moglo zateći kako uništava protivnike po poljima Summoner’s Rifta u ulozi junglera kojeg je gotovo nemoguće vidjeti, a još i manje predvidjeti. Razumljivo, bilo je samo pitanje vremena kada će pasti kakav damage nerf. No, bez obzira na taj manji hendikep, Evelynn je i dalje jedan od championa s najvećim gank potencijalom u igri. Ukoliko znate što radite u jednom blitzkriegu možete uništiti svaki lane u igri i osigurati pobjedu. U ovoj epizodi imate prilike vidjeti kako sam ja odnio jednu partiju s Evelynn, a kao i uvijek pozivam vas da mi se pridružite u raspravi o igri s vašim komentarima, idejama i kritikama.

Komentari (5)

  • armin221186

    31.01.2014 - 21:24

    samo jedan tower vam uzeli, pa nisz bas toliko bili dobri.

  • mislavthelegend

    01.02.2014 - 11:27

    Ajde sljedeći video napravi warwick jungle

  • CIKA_spasoje

    05.02.2014 - 12:10

    Hahahhaah…da mi je Vjerane tvoja smirenost u lol pa daleko bi dogurao!! ;))
    Hladnu glavu imam jaaako kratko i onda mi odmah puknu zivci!! Svaka ti cast sto imas strpljenja i razumjevanja za svakakve ljude koji te ocekuju u League of Legendsu!!

  • fico2112

    07.02.2014 - 23:08

    Warwick jungle sljedeći video!!! Hvala!

  • Gamer101

    08.02.2014 - 14:26

    Warwick? Ti se zaje… zezaš? Daj napravi Hecarim jungle. So OP Ganks! 😀

    W->E->Q->R->AA->Q – You have slained an enemy.

    😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?