HCL.HR

HCL VIDEO: Lemma – bolji parkour od Mirror’s Edgea?

Igor Belan 22.05.2015.   •   4 komentara


Pogledajte kako izvodimo opake parkour pokrete po neobičnom kockastom svijetu u novoj PC igri naziva Lemma. U 60 FPS-a, naravno.

Lemma je dosta ambiciozna igra fokusirana na parkour iz prvog lica za koju je više-manje zaslužan jedan jedini developer – čovjek imena Evan Todd. Pomogli su Evanu u razvoju još neki specijalisti za grafiku i zvuk, no ako odete na njegov blog , bit će vam jasno da je čovjek, što bi se reklo, one man band.

I što je Evan uspio napraviti nakon nekoliko godina razvoja? Poprilično dobru igru! Bar što se mojih prvih dojmova tiče. Objasnit ću vam sve u video komentaru gdje ćete igru i vidjeti u akciji u predivno fluidnih 60 FPS-a, no svakako preporučam da ju i sami isprobate kroz demo verziju dostupnu na Steamu. Na kraju krajeva, demo vas ništa ne košta, osim eventualno slobodnog vremena ako vam se svidi. A dobre su šanse da će vam se svidjeti.

Komentari (4)

  • mickolopi

    24.05.2015 - 09:55

    Ovo je nesto kao PoP iz prvog lica 🙂
    Zanimljivo djeluje.

  • goldfinger

    24.05.2015 - 18:31

    Ovo bi vrijedilo isprobati….

  • Vlado95

    26.05.2015 - 16:33

    Igore,pogledaj na 10:20 minuti videa što ti piše dolje,možeš si "stvorit" pod isto tako kao što stvaraš zid tako da se rolaš. To bi trebalo objasnit onaj "čudni" blok pri kraju videa kad si doskočio.

    • Ementaler

      @Vlado95, 26.05.2015 - 17:12

      Istina, ima nešto u tome. Nisam čitao taj dio ispod pa sam riješio taj dio na teži način, stvarajući zid sa strane, a mogao sam vjerojatno jednostavno uklizati da se stvori pod.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?