HCL.HR

HCL VIDEO: Pogledajte finale prošlog 7 na 7 World of Tanks ESL kupa

Igor Belan 05.11.2015.   •   0 komentara


Uz komentare Zm0ra, pogledajte kako su timovi TWB Gaming i Play for Fun!? ukrstili topove u finalu našeg prošlog World of Tanks Big Guns kupa.

Već neko vrijeme sve one silne kupove što organiziramo iz tjedna u tjedan na ESL-u uredno i prenosimo uživo putem ESL Adria Twitch kanala. A kad god se neki meč istakne po zanimljivosti obično ga i prebacimo na naš YouTube kanal. Evo još jedne takve situacije.

Riječ je o prošlom World of Tanks Big Guns kupu koji smo održali prošle subote i na kojem su zaigrale ukupno 23 ekipe iz cijele regije. To su 23 ekipe s po sedam igrača iliti sveukupno 161 igrač! Bilo je tu ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije, a u finalu su se našli timovi ‘TWB Gaming’ i ‘Play for fun!?’. Prijenos kupa mogli ste pratiti uživo prošle subote na našem Twitchu, a svojim vrsnim komentarima mečeve je još zanimljivijima učinio kolega Zm0r.

Ako niste ulovili live stream u subotu, evo snimke finala u YouTube formate, zajedno s komentarima Zm0ra, kojeg inače možete pratiti na njegovom osobnom Twitch kanalu twitch.tv/esl_zm0r.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?