HCL.HR

HCL VIDEO: Pogledajte koje igre stižu u travnju

ToxarE 02.04.2013.   •   HCL objave


Mjesec travanj vas možda neće previše razveseliti svojom ponudom igara, ali naš novi video o igrama u travnju ipak bi vam mogao navući veseli smješčić (prava riječ, šutite) na lice.

“Dolazak proljeća ne donosi baš svježinu u ponudu igara. U mjesecu travnju dominiraju manje zvučna imena i niz manjih download naslova, tako da proljetnu energiju ipak treba čuvati za kasnije.” – u pomalo tužnom tonu napisao je ovo naš Zoran u uvodu novog ‘Što ćemo igrati’ članka koji već gotovo dvije godine dolazi i s posebnim video specijalom.

No iako to ne želi javno priznati (ups!) Zoran je zapravo sretan zbog otužne situacije s igrama u travnju. Zoran naime još uvijek nije odigrao sve one igre iz ožujka koje si je zacrtao, a manjak igara u travnju lijepo će mu otvoriti vrata da se vrati svim tim nikad završenim naslovima. Zoran je naravno stvarni čovjek, ali Zoran je i metafora za sve nas. Jer ako ste uspjeli odigrati sve one zanimljive igre izašle kroz veljaču i ožujak, imate naš dubok naklon.

No osim što će otvoriti vrata za odigravanje nekih starijih igara, travanj ipak ima određenu ponudu zanimljivih novih naslova – dapače, mi smo izdvojili čak sedam takvih u novom videu. Doduše, na vama je da prosudite koliko su vam stvarno zanimljivi.

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u travnju 2013? Ovo je samo vijest o novom ‘Što ćemo igrati’ članku i videu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o ponudi igara u travnju očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?