HCL.HR

HCL VIDEO: Pogledajte koje igre stižu u travnju

Patrik1717 02.04.2013.   •   HCL


Mjesec travanj vas možda neće previše razveseliti svojom ponudom igara, ali naš novi video o igrama u travnju ipak bi vam mogao navući veseli smješčić (prava riječ, šutite) na lice.

“Dolazak proljeća ne donosi baš svježinu u ponudu igara. U mjesecu travnju dominiraju manje zvučna imena i niz manjih download naslova, tako da proljetnu energiju ipak treba čuvati za kasnije.” – u pomalo tužnom tonu napisao je ovo naš Zoran u uvodu novog ‘Što ćemo igrati’ članka koji već gotovo dvije godine dolazi i s posebnim video specijalom.

No iako to ne želi javno priznati (ups!) Zoran je zapravo sretan zbog otužne situacije s igrama u travnju. Zoran naime još uvijek nije odigrao sve one igre iz ožujka koje si je zacrtao, a manjak igara u travnju lijepo će mu otvoriti vrata da se vrati svim tim nikad završenim naslovima. Zoran je naravno stvarni čovjek, ali Zoran je i metafora za sve nas. Jer ako ste uspjeli odigrati sve one zanimljive igre izašle kroz veljaču i ožujak, imate naš dubok naklon.

No osim što će otvoriti vrata za odigravanje nekih starijih igara, travanj ipak ima određenu ponudu zanimljivih novih naslova – dapače, mi smo izdvojili čak sedam takvih u novom videu. Doduše, na vama je da prosudite koliko su vam stvarno zanimljivi.

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u travnju 2013? Ovo je samo vijest o novom ‘Što ćemo igrati’ članku i videu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o ponudi igara u travnju očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).