HCL.HR

HCL VIDEO: Pogledajte uzbudljivo finale prošlotjednog WoT Big Guns kupa

Igor Belan 15.10.2015.   •   0 komentara


Prošlotjedni live stream finalnog meča 7 na 7 Big Guns kupa u WoT-u toliko je bio zanimljiv da smo spremili snimku i objavili je na našem YouTube kanalu.

Prošlog vikenda održan je još jedan u nizu naših standardnih World of Tanks Big Guns kupova u kojima sedmeročlani timovi tenkista iz cijele regije vode borbe tenkovima za nagradni fond od gotovo 100 000 WoT golda. Te kupove redovito i streamamo na ESL Adria Twitchu, odnosno na Twitch kanalu gospodina Zm0r-a koji svojim komentarima zna učiniti te borbe još interesantnijima.

E pa prošlog tjedna u finalu WoT 7 na 7 Big Guns kupa dogodilo se nekoliko vrlo interesantnih trenutaka pa smo za sve vas koji ste propustili taj stream pripremili snimku cijelog finala i objavili to na našem YouTube kanalu.

Ukupno 30 ekipa s po sedam visoko treniranih tenkista tada se pojavilo na kupu, a za veliko finale izborile su se hrvatska ekipa Elite Squad i srpski tim TWB Gaming. Ne bi bilo u redu da vam spoilam tko je pobijedio, pogledajte snimku i osjetite tu napetost u zraku kroz komentare gospodina Zm0r-a.

Ako si ipak želite malo spoilati ili ste nakon gledanja videa žedni za više informacija o ostalim timovima koji su se pojavili na natjecanju, samo kliknite ovdje i provjerite koji timovi iz cijele regije su se natjecali i tko je kako prošao.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?