HCL.HR

HCL VIDEO: Pomažemo hrabrom Juanu u PC verziji igre Guacamelee!

ToxarE 17.08.2013.   •   0 komentara


Igra koja je u travnju izašla za PS3 i Vitu, sada je dostupna mnogo široj publici preko Steama. Zaigrali smo PC verziju hvaljenog platformera Guacamelee!, snimili to malo i prokomentirali.

Gucamelee! je jedan od onih tihih fenomena u industriji igara. Nitko ne priča previše o igri, nije baš razvikana, ali oni koji su čuli za nju znaju da je cijenjena. Naravno, oni koji su je odigrali znaju i da je vrlo zabavna. Jedan od takvih je i naš Zoran, koji je dobio priliku odigrati igru na PlayStation Viti kada je izašla za taj handheld i PlayStation 3 u travnju. Njegova visoka ocjena u recenziji dovoljno govori o kvaliteti ovog humorističnog akcijskog platformera Metroid-vania stila, a sada ga i vi koji nemate PS3 ili Vitu možete odigrati putem Steama.

Kao što smo već pisali, igra je nedavno stigla na Steam u obliku Gold Editiona, a tom prilikom odlučili smo ju ponovno zaigrati u nešto višoj rezoluciji te posnimiti i prokomentirati malo gameplaya. Sve to u nadi da ćemo nakon hvalisave recenzije iz travnja još nekoga motivirati da nabavi i odigra ovaj zanimljiv naslov u toj zlatnoj, PC verziji. Šest minuta relativno napetog gameplaya poslužuje vam naš Vjeran.

Ako vas je video zainteresirao, saznajte više o Guacamelee! u našoj recenziji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?