HCL.HR

HCL VIDEO: Preživljavamo duge i mračne noći The Long Darka

nebel 08.09.2014.   •   4 komentara


U izradi je igra od koje ćete se smrznut. Ne od straha i ne zapravo – to bi bilo čudno – već od prave, virtualne zime. The Long Dark je još u ranoj alpha fazi, ali ima potencijala.

Te igre o preživljavanju u raznoraznim uvjetima su dosta popularne ovih dana, ha? Obično su tu nekakvi zombiji pa morate prikupljati sitnice iz okoline da bi ih kasnije pretvorili u nešto korisno i spasonosno, a često su tu i drugi igrači da vam pomrse planove.

The Long Dark je takva igra. Samo hladnija.

Nakon što su za njen razvoj prikupili 256 tisuća kanadskih dolara na Kickstarteru, developeri iz studija Hinterland spremaju se izbaciti prvu verziju spremnu za Steam Early Access. Nju ćete moći zaigrati od 22-og ovog mjeseca, no mi smo dobili pristup istoj malo ranije.

“Ako ste ljubitelj amosferičnih igara fokusiranih na istraživanje, poput Fallouta 3 i Stalkera, sviđat će vam se The Long Dark”, kažu developeri. Provjerili smo te navode i opisali vam ukratko što možete očekivati od igre uz malo ranog alpha gameplaya.

Komentari (4)

  • Daki812

    09.09.2014 - 10:28

    lep video

  • Artyom

    09.09.2014 - 13:04

    Sve mi se sviđa osim grafike. Kad je već tema surovo preživljavanje u duvljini i borba za goli život, teško se onda u to potpuno uživit kad sve izgleda kao crtani film.

  • l)oolvl

    09.09.2014 - 15:13

    bome su puno novaca i skupili za ovako nešto.

  • goldfinger

    09.09.2014 - 16:05

    Da,kad izađe……………

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?