HCL.HR

HCL VIDEO: Preživljavamo u okrutnom svijetu indie igre Gods Will Be Watching

ToxarE 20.07.2013.   •   4 komentara


Lutajući internetom našli smo se u okrutnom svijetu zanimljive indie igre Gods Will Be Watching u kojoj je cilj popraviti radio i preživjeti 40 dana na stranom planetu.

Festival Republika održava se ovih dana ovih dana u Rijeci, a oni indie game developeri o kojima smo već pisali, zaista su se pojavili i ponijeli svoje igre. Posjetio sam festival prošli četvrtak i iskoristio priliku zaigrati neke od igara i upoznati neke od developera tamo.

Nakon igranja svih tih kreativnih indie kreacija na Republici (više o tome u nekom drugom članku), vratio sam se kući sa željom da pronađem još pokoji biser takve vrste. Pronašao sam Gods Will Be Watching. Točnije, igra je pronašla mene. Na osobnu e-mail adresu stigao mi je poziv da probam tu besplatnu igru stvorenu u 72 sata te provjerim IndieGoGo kampanju njenih developera koji skupljaju donacije za bolju, veću i opširniju verziju igre. To sam i učinio, a nakon što sam shvatio kako je igra koncipirana, pomislio sam da bi bilo zanimljivo da vam snimim moj treći pokušaj u preživljavanju na igrinom vanzemaljskom planetu. Evo kako je prošlo.

Ako vam ovo djeluje zanimljivo, Gods Will Be Watching možete i sami isprobati ovdje, a na istoj stranici možete saznati sve detalje o igrinoj IndieGoGo kampanji. I obavezno se pohvalite u komentarima ako ste vi uspjeli preživjeti svih 40 dana.

Komentari (4)

  • mickolopi

    21.07.2013 - 00:30

    Zanimljiva igra. Iz drugog puta 30 dana zivjeh, kao napale me zivotine divlje i nisam imao dovoljno metaka za samoodbranu, a imao sam 6, ocigledno su smislili foru cisto da ne predjes 😀

  • wyzard

    21.07.2013 - 10:51

    Odlična ideja, jedva čekam da vidim kako će ispast u konačnoj verziji.

  • black_out

    29.07.2013 - 19:46

    http://www.indiegogo.com/projects/gods-will-be-watching

    Kampanja za nadogradnju igre – na već postojeći menadžment resursa sad će biti dodane klasične zagonetke (npr. LA PNC avanture) i moralno uznemirujuće odluke (TellTaleov The Walking Dead).

  • GWBW

    30.07.2013 - 00:02

    a evo, ba sam pročital danas poslijepodne članak pa sad nakon filmeka vidjeh opet ovo pa ajde da isprobam, nakon jedno 5-6 pokušaja teški failovi i onda sam na kraju i uspio.
    Najprije sam ih drzal u dobrom psihičkom stanju kolko je god moguce, onda dok su se počeli gluprati previše nakon kojih 15 dana ubil sam psihijatricu, doktora i inženjera i na zivotu sam fino odrzaval vojnika, na kraju sam ubil i marvina jer smo ogladili, a s ovim robotom sam, malo po malo popravljal radio . zadnjih 7 dana je proteklo mirno, radio je proradil, razgovaral sam s vojnikom, stalno je ponavljal isto, a tu i tam sam ga poslal da se igra lovca i eto uz par žrtava 40 dana prošlo 😀

    http://i44.tinypic.com/2py6h51.jpg -> evo i prt scr 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?