HCL.HR

HCL VIDEO: Probali smo Kung Fury igru

Igor Belan 10.06.2015.   •   4 komentara


Film ste dosad vjerojatno već pogledali, ali tu smo da vas podsjetimo ako niste. No jeste li znali da postoji i skoro podjednako apsurdna Kung Fury igra? Evo kako to izgleda.

Kung Fury već ima 14 milijuna pogleda na YouTubeu pa su dobre šanse da ste taj savršeno trashy 30-minutni film već pogledali. Za slučaj da vam je nekako promaknuo, evo ga opet.

Za najbolju kvalitetu bilo bi pametno pogledati ga preko Steama gdje je također dostupan potpuno besplatno, možda baš kao suptilni podsjetnik da se Steam polako širi i na filmove, no to je tema za neko drugo vrijeme.

Danas smo odlučili posvetiti malo vremena igri Kung Fury; da, postoji i igra. Poznato je pravilo da svaki dobar film ima svoju lošu igru, ali kakva je igra ako je film namjerno loš? Vjeran je ostao toliko opčinjen Kung Fury filmom da je u znak podrške odlučio iskeširati tih 2 eura koliko na Steamu traže za istoimenu igru i napravio vam video o tome u nadi da će vas potaknuti da barem pogledate film. Nije doduše ni igra loša, iako koristi po jednu tipku za svaki euro koji ju platite.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    11.06.2015 - 05:15

    Hahahahahhaha ovi Sandberg je kralj, kako je dobro odradija scenu borbe! A pogotovo scena sa hakiranjem vremena 🙂

  • Artyom

    11.06.2015 - 13:05

    Pogledao sam film čim je bio izašao. Nisam ni znao da su i igru sklepali. Hof je živa legenda. Rider je bio fora zbog auta, al kad se sjetim svih onih komada u crvenim bikinijima kojim je bio šef…mljac… 🙂

  • goldfinger

    11.06.2015 - 15:16

    Film je petarda!!

  • SibirskiPlavac

    13.06.2015 - 19:54

    Film je vrh. 80s !

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?